Celebrity

12. října 2024 13:43

Šarlota Chmelařová

Rapper Diddy má se svou matkou zvláštní vztah. Chodili spolu do strip klubů

Raper Sean Combs alias P. Diddy má se svou matkou velice zvláštní vztah. Nejenom, že se Janice Combs často účastnila jeho nechvalně známých večírků, ale také spolu chodili do strip klubů. I přes aktuální situaci, kdy její syn čelí vážným obviněním, ho však nepřestává bránit.

P. Diddy (54) čelí obvinění ze sexuálního vykořisťování, obchodování s lidmi, sexuálního zneužívání a znásilnění, za které mu hrozí 15 let až doživotí za mřížemi. Prominentní raper už dvakrát neúspěšně žádal o propuštění na kauci 50 milionů dolarů a nadále tedy zůstává ve vazbě. Soud má proběhnout 5. května 2025.

Jeho matka Janice Combs (84) ho i navzdory více než stovce obvinění nepřestává bránit. Před několika dny vydala prohlášení, ve kterém se svého syna zastává. „Promlouvám k vám jako matka, která je zdrcená a hluboce zarmoucená obviněními vznesenými proti mému synovi Seanu Combsovi. Je těžké vidět mého syna, který je souzen nikoliv za pravdu, ale za příběh vytvořený na základě lží. Přihlížet veřejnému lynčování mého syna, který ani nedostal příležitost obhájit svou nevinu, je velmi bolestivé. Jako každá lidská bytost si i on zaslouží sdílet svou stranu příběhu a dokázat, že je nevinný,“ napsala Janice Combs ve svém prohlášení. „Nejsem tu, abych svého syna vykreslovala jako dokonalého, protože není. V minulosti udělal chyby, tak jako my všichni. Můj syn není takové monstrum, jak ho vykreslují,“ dodala Janice.

Zvláštní vztah matky se synem

Vztah P. Diddyho a jeho matky tak úplně nezapadá do brožurek o ukázkových rodinách. Po smrti otce vychovávala P. Diddyho pouze Janice a o tom, že je jejich vztah velice blízký, není pochyb. Byla to právě Janice, kdo nechyběl na synových proslulých „White Parties“, kde se například podávalo jídlo z těl nahých žen. Zvrácenější obdobou byly takzvané „Freak Off Paries“, kde už mělo docházet i k některým šílenostem ze zmiňovaných obvinění.

Kromě toho společně navštěvovali také strip kluby. „Jednou jsme s mámou mluvili o tom, že bychom udělali seznamovací show s ní. Je ale tak vybíravá, že ti chlapi nemají šanci,“ prohlásil Diddy podle webu The Mirror v jednom z rozhovorů.

Čtěte také: Rapper Diddy byl usvědčen z násilí. Na děsivém videu z hotelu kope partnerku do břicha

O své matce se hudebník v minulosti vyjadřoval také u Oprah Winfrey. „Moje matka mě miluje a je na mě hrdá. Málem si kvůli mně vzala život, aby mě poslala na soukromé školy. Ujistila se, že se nikdy nedívám na jiné lidi shora, ale také ve mně zažehla oheň,” prohlásil umělec.

Nepřehlédněte: Letos na jaře provedli federální agenti u slavného rappera Diddyho razii dvou jeho velkých sídel. Co našli?

Sdílejte článek
Štítky trest raper zneužívání sexuální násilí Sean Combs P. Diddy celebrity soud Janice Combs

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.