Dnešní novoluní přináší romantiku a lásku. Daří se komunikaci, tak toho využijte

Přesné novoluní v přátelském znamení Vah nastává dnes, tedy 14. října, v 19 hodin a 54 minut. Spolu s ním dojde také k prstencovému zatmění Slunce a bude působit především na naše vztahy.

Jestli existuje nějaké novoluní, které je klidné a příjemné, pak je to to, které se odehrává ve znamení Vah. Váhy jsou vzdušné znamení, které touží po rovnováze ve všech aspektech našeho života. Je to znamení, které potřebuje klid a rovnováhu a to vám dává naději, že i tyto dny prožijete v poměrném klidu. Přesto však na vás v průběhu víkendu mohou vyskočit nějací nevyřešení kostlivci ze skříně. A protože jde o novoluní ve Vahách, je jasné, že se budou týkat především vašich vztahů.

Čas na rekapitulaci

Udělejte si čas a zrekapitulujte své vztahy. Nejen ty partnerské, ale zaměřte se i na ty rodinné a přátelské. Nemáte kolem sebe někoho, kdo vám jen bere energii, ale nic vám na oplátku nedává? A teď rozhodně nemáme na mysli materiální věci. Jste tu pro své přátele, kdykoliv potřebují pomoc, ale když se do potíží dostanete vy, nemáte najednou nikoho, na koho se obrátit? Pak je nejvyšší čas svá přátelství přehodnotit. A dnes vám to půjde s lehkostí a bez bolestných nostalgických vzpomínek. Některé lidi je už jednoduše čas ze svého života propustit a nechat je jít svou vlastní cestou.

Užijte si lásku

V partnerských vztazích zavládne pohoda a romantika. Udělejte si na sebe čas a věnujte si společný večer. Možná už jste spolu celou věčnost nebyli na procházce nebo v kině a možná vám udělá radost společná večeře v klidu domova při svíčkách a pak třeba nějaký film. Ať tak či tak, dnes je ten nejlepší čas, abyste dali partnerovi najevo, jak moc jste rádi, že ho máte, jak moc si vážíte vztahu, který mezi vámi panuje. Ne každý má takové štěstí, tak buďte vděční.

Skvěle vám půjde komunikace

Vzhledem k postavení planet, kdy se ve znamení Vah setkává jak Slunce, tak i Měsíc, a navíc v konjunkci s planetou mistrné komunikace Marsem, je skvělý čas také vyřešit všechny problémy, o kterých jste dosud nechtěli mluvit, nebo se vám to možná jen nepovedlo. Někdy můžete říkat to samé, a přesto se navzájem nechápete. Pokud to tak někdy míváte, zkuste si promluvit právě dnes.

Dnešní novoluní je velmi důležité pro znamení Vah, ale také Blíženců a Vodnářů. Avšak neznamená to, že se máte vrhnout na spoustu aktivit, naopak je čas odpočívat a nabrat síly na další dny a týdny. Energii vám skvěle dobije podzimně zbarvená příroda, tak se do ní vydejte a užijte si ještě krásné dny.

Zatmění Slunce u nás neuvidíte

I když je toto novoluní spojeno s prstencovým zatměním Slunce, u nás tento zajímavý jev pozorovatelný nebude. Sledovat jej budou moci v Severní a Jižní Americe. I na nás však bude mít vliv, pocítit můžete zvýšený neklid i podrážděnost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.