Celebrity

13. listopadu 2023 18:10

Zuzana Schneidewind

Dobrý s Malým museli běhat nazí v zimě. Od kostymérky dostali pozoruhodné návleky

Herci Dobrý s Malým museli běhat nazí před kamerou

Takové nasazení pro roli se jen tak nevidí. Herci před kamerou ukázali, co divák v černokomediálním seriálu nikdy nespatří, protože to bylo rozkostičkováno. Díky fotkám pořízeným v zákulisí natáčení se ale nyní na skrývané partie můžete podívat. Snímky vás překvapí i pobaví.

Herci Cyril Dobrý a Ondřej Malý jsou profesionálové, a když dostanou do ruky kvalitní scénář, nezaleknou se ani natáčení extrémních scén a s důvěrou k tvůrcům na ně kývnou. V případě té na úvodním videu museli divákovi ukázat své nejintimnější partie – a co hůř, odhalit je museli za chladného počasí a ještě v běhu.

Čtěte také: Cyril Dobrý nabízí v seriálu kvalitní sex

Kostymérka seriálu Banáni, který můžete sledovat na prima+, v choulostivé chvilce milé herce nenechala na holičkách a na intimní partie jim přichystala speciální látkové návleky tělové barvy. Vychytaná pomůcka na první pohled zaujme nadstandardními rozměry, což však na výsledných záběrech vůbec neruší. Více pozoruhodné choboty komentovat netřeba. Podívejte se sami na slibované exkluzivní a vtipné fotografie ze zákulisí natáčení.

Seriál vychází z reálné kauzy, kdy bylo v jednom ze supermarketů v krabicích s banány objeveno velké množství kokainu. Osmidílná černá komedie se pyšní i perfektním hereckým obsazením. Diváci se kromě Cyrila Dobrého a Ondřeje Malého mohou těšit na Sandru Novákovou, Petru Horváthovou, Marsella Bendiga, Naďu Konvalinkovou, Josefa Cardu, Leoše Nohu a mnoho dalších.

Sdílejte článek
Štítky seriál herec Ondřej Malý zákulisí natáčení prima+ Banáni Cyril Dobrý návleky

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.