Celebrity

2. května 2022 06:05

David Laštovka

Mazlíčci slavných: Slováčkové zachránily život kočky. Kdo má doma tygra či žraloka?

Nejenom věrní psi dělají doma společnost českým celebritám. Někteří si neváhali pořídit ani velmi exotická a nebezpečná zvířata. Která ze známých tváří si ochočila například lva?

Osmany Laffita

Módní návrhář si se svým partnerem v minulosti pořídil tygra, kterého vychovávali už od mláděte. Dožil se dvanácti let. Poté Osmany uvažoval, že by si pořídil medvěda, z čehož ale nakonec sešlo. Nyní mu doma na zahradě dělá společnost francouzský buldoček, kočky, koně, bažanti, páv, slepice nebo holubi.

Tereza Kostková

Herečka synovi Antonínovi před časem splnila jeho velké přání a pořídila mu krajtu královskou. „Rozhodovala jsem se mezi pejskem a hadem. Nakonec vyhrál plaz. Nakonec jsem usoudila, že to bude i praktičtější, protože ho nebudu muset chodit venčit. (smích) Pejska jsem měla asi čtrnáct let. Kromě pavouků mám ráda asi všechna zvířátka,“ svěřila se nám Tereza.

Podívejte se, jaké netradiční zvířecí mazlíčky vlastní hollywoodské hvězdy:

Karlos Vémola

Známý zápasník MMA má doma v podstatě malou zoo. V akváriu mu plave žralok a v jeho zvířecím parku jsou dva krokodýli. Jeho největším miláčkem je však lvice, které dal jméno Elsa. Na začátku letošního roku si navíc pořídil další malé lvíče. Společnost mu navíc dělá ještě pes, pštros nebo kozy.

Anička Slováčková

Dcera Dagmar Patrasové a Felixe Slováčka je velkou milovníci koček. Doma jich má několik. Když onemocněla rakovinou, velmi jí prý pomohly zákeřnou chorobu překonat. „Ležely u mě. Přitiskly se přesně na to místo, které mě bolelo, a léčily mě. Pak se šly vyzvracet,“ prozradila webu zvirecizpravy.cz. Že trpí vážnou nemocí, vycítily její kočky ještě předtím, než se diagnózu dozvěděla od lékařů. „Podle mě to věděly mnohem dříve než já. Zpětně si uvědomuju, jak za mnou pořád chodily, hlídaly mě a sledovaly. Kamkoliv jsem šla, byly u mě. A když jsem byla delší dobu pryč z domu, měly až panické stavy a protestovaly. Dnes už vím, proč to tak bylo – bály se o mě,“ dodala Anička.

Hana Gregorová

Jednu dobu měla dokonce sedm psů. V manželství s hercem Radkem Brzobohatým si jednoho pořídila proti jeho vůli. Počkala si, až odjede na zájezd do Slovenska, a když se vrátil domů, už ho vítal čtyřnohý mazlíček. Od té doby už bez psa nikdy nebyli. Před dvěma lety jí zemřel třináctiletý boxer Pepíček. Přestože se tehdy zapřisáhla, že už si žádné zvíře domů nepořídí, nakonec neodolala a ujala se rozkošného biewer teriéra. Dala mu jméno Ferko.

Václav Vydra

Celoživotní zálibou a vášní známého herce jsou koně. Má statek a na něm momentálně šest svých koní. Čtyři jsou dospělí, dvě hříbata. „Fascinovali mě už od dětství, kdy jsem byl okouzlen romantikou filmů z Divokého západu. Když jsem si pak pořídil svého prvního koně, začala se rodit ta láska. Spadl jsem do toho tak, že už nebyla cesta zpátky,“ prozradil nám s úsměvem Václav Vydra.

Mahulena Bočanová

Herečka má psa plemene bulteriér, který se jmenuje Umberto. Je na něj pyšná a ráda se s ním chlubí na svém instagramovém profilu. V minulosti například přidala fotku, na které její čtyřnohý miláček sedí na židli a hlavu má opřenou o stůl. „Můj pes odchází z večírku vždy jako poslední,“ okomentovala to Mahulena. Naposledy sledující fanoušky pobavila videem, na kterém její pes mluví. „Zatím umí jen slovo máma,“ napsala herečka. Je zřejmé, že s tímto parťákem je opravdu šťastná a rozhodně se s ním nenudí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.