Celebrity

27. června 2024 14:35

Eliška Reiglová

Dominika Mesarošová je na pokraji sil. Ex jí nevydal syna a nezvedá jí telefon

Někdejší modelka Dominika Mesarošová (38) si momentálně prochází velmi nepříjemným životním obdobím. V březnu přiznala, že se rozešla s otcem svého syna, podnikatelem Tomášem Novotným, a situaci nechtěla více komentovat. Následně ale mezi nimi vypukla bitva, kterou nelze nechat bez komentáře. Nejde už jen o majetek, ale dokonce přímo o čas strávený s dítětem.

Modelka Dominika Mesarošová se dlouho snažila tvářit, že doma je vše zalité sluncem a že s Tomášem Novotným prožívá vztah plný respektu a pohody. Ukázalo se ale, že avantýry podnikatele nejsou tak úplně tajemstvím, psal údajně například i reality hvězdičce Evě Feuereislové. A svou bývalou psychicky nešetří ani po rozchodu.

Dominiku čeká soudní boj o péči o pětiletého syna Eliána a také o majetek, který podle modelky přinesl Novotný do domácnosti jako dar. Vypadá to, že v tomto případě poklidný rozchod nepřichází v úvahu. O tom svědčí i poslední události, které se přímo týkají syna a času stráveného s ním. Pravděpodobně každá matka by je snášela s těžkým srdcem.

Ignorace a samota

„To, že mám zákaz od otce vycestovat s Eliánkem k moři, už jsem zmiňovala. Já nebudu stejná jako on, já jsem nyní tatínka k moři s Eliánkem pustila. Dopadlo to tak, že Eliánek se po týdnu vrátil, měla jsem si ho vyzvedávat a být s ním. Strašně jsem se na něj těšila. Tatínek mi ale vytípává telefon, nezvedá ho,“ řekla Mesarošová se slzami v očích webu Super.cz.

Možnost, že u sebe expartner telefon nemá, může vyloučit. Má totiž informace, že její hovory ignoroval zcela úmyslně. „Byl mými známými viděn na letišti, jak si dává telefon do kapsy, aby Eliánek neviděl, že volám. Nepřeji to zažívat nikomu. Hodně to bolí. A navíc nevím, co mám dělat,“ přiznala Dominika.

Od Novotného se někdejší hvězda modelingových mol nakonec dozvěděla, že syn jí bude předán v pátek. Shodou okolností jde o den, kdy ji kvůli péči o malého Eliánka čeká druhé soudní stání. Starostí tak Mesarošová na svých bedrech nyní nese skutečně dost.

Dominika Mesarošová už před rokem připouštěla, že by se z Brna ráda vrátila zpět do Prahy. Je tedy možné, že o záletech partnera věděla už tehdy:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.