Celebrity

31. května 2024 15:40

Tomáš Durčák

Expartner nabídl Dominice Mesarošové výši alimentů. Na syna chce platit dva tisíce

Bývalá modelka a influencerka Dominika Mesarošová prožívá velmi turbulentní období. Po rozchodu se svým partnerem a otcem společného syna Eliána Tomášem Novotným se totiž schyluje k soudní bitvě. V té půjde o péči o dítě, ale také o alimenty, na něž už má Dominika od expartnera konkrétní nabídku. Návrh ji tak šokoval, že se jej rozhodla zveřejnit.

Jak už jsme informovali dříve, Dominika Mesarošová se letos rozešla se svým partnerem Tomášem Novotným. Posléze se rozhodla zveřejnit i důvod nepříjemného rozchodu, kterým měly být partnerovy opakované nevěry a zálety, přičemž se údajně pokoušel svádět dokonce i Dominičiny kamarádky.

Vzhledem k tomu, že spolu oba dnes už bývalí partneři vychovávají pětiletého syna Eliána a mají problém se na další péči o potomka dohodnout, spěje jejich spor k soudní bitvě. Na tu už se Novotný dle Mesarošové dokonce vyzbrojil právničkou, která nedávno zastupovala i další influencerku Agátu Hanychovou v jejím táhlém soudním sporu s Jaromírem Soukupem.

A aby toho nebylo málo, stala se nyní Dominika obětí zatím neznámých zlodějů, kteří jí vykradli sklep patřící k bytu v P, v němž bydlí se synem. Bohužel pro ni, Mesarošová nepatří k těm, kteří by ve sklepě měli staré krabice, vánoční stromeček a pár zavařenin. Uložila si tam totiž nejen kolo, ale i celý svůj zimní šatník včetně drahých kožichů a bot či cestovní kufry. Zloděj si prý odnesl vše až na onu zmíněnou vánoční výzdobu.

Mohlo by vás zajímat: Andrea Verešová naposledy na přehlídkovém mole. Modelingu dává nadobro sbohem

Zatímco se snaží svou prací uživit sebe i syna a nyní musí s pojišťovnou řešit odcizené věci, jejichž hodnotu odhaduje na astronomických čtvrt milionu korun, dozvěděla se od expartnera Novotného jeho nabídku na měsíční alimenty. Navrhovaná částka jí přišla tak neuvěřitelná, že se o ni rozhodla veřejně podělit na Instagramu.

„Přijdou vám alimenty 2 000 korun měsíčně adekvátní na pět a půl leté dítě?“ zeptala se s údivem a ironií zároveň bývalá modelka. „Myslím, že na to snad ani není třeba nic říkat. Na to si každý udělá názor sám. Na Instagramu jsem se tomu jen pousmála, ale hodnocení o výši alimentů, které jsou adekvátní na syna, je samozřejmě na soudu,“ potvrdila Mesarošová pro web Super.cz, že spor obou expartnerů o výchovu společného potomka bude určitě muset vyřešit až soud.

Mohlo by vás zajímat: Zlatí hokejisté se předvedli ve společenském obleku. Zářili Gudas a Dostál

Jen pro srovnání, zmíněná Agáta Hanychová vysoudila na šestiletou dceru Miu od Jakuba Prachaře měsíční výživné 25 tisíc korun s tím, že 10 tisíc platí Jakub přímo jí, zatímco zbylých 15 tisíc putuje na spořicí účet malé dcery. Identickou částku influencerce platí také Jaromír Soukup, který s ní má roční dceru Rozárku.

Dominika Mesarošová už před rokem připouštěla, že by se z Brna ráda vrátila zpět do Prahy. Je tedy možné, že o záletech partnera věděla už tehdy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.