Celebrity

13. května 2023 17:52

Tomáš Durčák

Dominika Myslivcová prozradila pohlaví miminka. Porodit by měla na podzim

Dominika Myslivcová překvapuje: Mateřské pudy se ozývají! Je čas na dítě?

Influencerka Dominika Myslivcová (28) by se měla na přelomu letošního léta a podzimu stát poprvé maminkou. Letos v druhé polovině února se pochlubila, že s přítelem Zdeňkem Chytilem čeká potomka. V pátek pořádala nastávající maminka baby shower, na níž konečně světu prozradila, zda čeká vytouženou holčičku nebo chlapečka.

Zatímco Dominice pomalu a jistě roste bříško a nachází se již v druhé polovině těhotenství, v plném proudu jsou nyní přípravy na příchod potomka. Jak už totiž dříve populární influencerka přiznala, zařizování pokojíčku i nákup výbavičky si nechávala až na chvíli, kdy bude znát pohlaví miminka. Včera na svém Instagramu nicméně prozradila, že pohlaví už se dozvěděla.

„Já si hlavně přeju zdravé dítě, to je úplně nejdůležitější. Ale kdybych si mohla vybrat, tak jsem si celý život přála takovou tu malinkou princeznu, takže bych si přála holčičku,“ svěřila se již dříve Myslivcová pro eXtra.cz s tím, že její přítel Zdeněk by pro změnu rád pokojíček i výbavičku ladil spíš do modré pro svého syna.

Včerejší video na Instagramu influencerky nakonec ukázalo, že maličko větší radost má aktuálně zřejmě partner. Akce baby shower Myslivcové, kterou organizovala její kamarádka, totiž zazářila právě modrými barvami. A jak bylo z reakce Zdeňka vidět, je ze svého syna už nyní štěstím bez sebe. Dominiku naproti tomu očividně přemohly emoce, takže zjištění malinko oplakala.

Na její Instagram, kde má přes 330 tisíc sledujících, jí dlouhodobě nechodí jen pozitivní zprávy. Nastávající maminka se tak dle svých slov už nyní připravuje na to, že se nenávistné a negativní budou týkat i jejího dítěte. „Na to, že budou hejtovat moje dítě, se připravuju psychicky nejvíc,“ přiznala influencerka.

„Když totiž někdo hejtuje mě, tak už to se mnou nic moc nedělá, ale když někdo hejtuje moji rodinu, přítele nebo potom moje dítě, tak to asi ponesu hodně špatně a jsem hodně zvědavá, jak se k tomu budu stavět,“ vyjádřila Myslivcová své obavy. Dominika často své hejtry provokuje i zálibou v luxusních věcech. Naposledy jim pohnula žlučí před pár dny, když se pochlubila, že pro dítě pořídila kočárek značky Dior s astronomickou cenovkou 170 tisíc korun.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.