Celebrity

14. června 2024 06:30

Vanesa Havlíková

Dominika Myslivcová otevřeně o krizi s partnerem: Návštěvě poradny jsem otevřená

Dominika Myslivcová promluvila o synovi a partnerovi

Dominika Myslivcová (29) se loni v létě stala poprvé maminkou. S partnerem Zdeňkem přivítali na svět syna Deriana. Přestože vše zpočátku bylo zalité sluncem, po necelém roce se v jejich vztahu objevila krize. Influencerka nyní pro Prima Ženy exkluzivně prozradila, zda problémy ve vztahu stále přetrvávají.

Už na konci dubna pro Prima Ženy Myslivcová uvedla, že si některé věci představovala jinak. Její partner Zdeněk totiž tráví doma málo času. Raději vyráží do víru noční Prahy, než aby byl po boku své partnerky a malého syna.

Čtěte také: Dominika Myslivcová přiznala potíže ve vztahu. Pár měsíců po narození syna přišla krize

„Dozvěděla jsem se hodně věcí. Jak to říct? Asi jsem si některé věci představovala jinak,“ odpověděla Dominika nejprve v náznaku na otázku, jak se vyvinul jejich vztah se Zdeňkem od doby, kdy se společně stali rodiči. „Vůbec jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, ale možná je to krize. Můžeme tomu tak říkat,“ dodala půvabná influencerka, která na společenské akce chodí v poslední době sama.

Návštěva vztahové poradny

S Dominikou jsme se tentokrát potkali na módní přehlídce sourozenců Ponerových, kam ji partner opět nedoprovázel. Přetrvávají problémy v jejich vztahu i nadále? „Žádný vztah není růžový. Občas jsou krize a záleží tedy jen na té dvojici, jestli tu krizi překoná nebo ne. U nás zatím uvidíme, je střídavě oblačno, ale řekla bych, že je to lepší,“ objasnila Dominika Myslivcová v rozhovoru pro Prima Ženy.

Existují páry, kterým při přetrvávajících vztahových problémech pomůže návštěva vztahového terapeuta. Co na to Dominika? „Já jsem určitě pro. Myslím si, že když je nějaká dvojice, která má problém a na tom vztahu jim opravdu záleží, tak udělají všechno proto, aby to slepili,“ prozradila otevřeně.

„Nějakých věcí se poté ten pár třeba i vzdá. Když to ale chtějí zlepšit, tak udělají maximum, i přesto, že jim třeba návštěva poradny přijde trapná. Já na tom opravdu nevidím nic špatného,“ dodala Myslivcová. Je tedy návštěvě poradny maminka malého Deriana sama otevřená? „Jsem, zatím jsme to teda nepodstoupili, ale nevidím v tom žádný problém. Znám hodně dvojic, které tuhle pomoc vyhledaly a dnes jsou nad míru šťastní a ten vztah je mnohem lepší než byl,“ přiznala.

Podívejte se na rozhovor, ve kterém Myslivcová vůbec poprvé přiznala krizi s partnerem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 21. 6. 2024

Berani, možná budete muset dnes přitvrdit. Neodepisujte někoho automaticky kvůli činu, který považujete za urážlivý. Dovolte ostatním mít svůj názor a respektujte jejich právo jej otevřeně vyjádřit. Zachovejte si otevřenou mysl a nesuďte. Zachovejte si diplomatický přístup a nechte si své kritické myšlenky pro sebe. Nemyslete si o druhých méně, abyste se sami cítili lépe.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.