Drama na place. Při potápění došel herci Markovi Adamczykovi kyslík

Pod hladinou - Markovi Adamczykovi došel kyslík

Seriál z prostředí policejních potápěčů v každém díle řeší záhady a vraždy. Nechybí ale ani vztahové rozpory, problémy běžného života a romantické chvíle. Diváci se mohou mimo jiné těšit i na herce Filipa Tomsu, který popsal krizové situace při potápění.

Kriminální seriál z prostředí říční policie přináší kromě vražd i trable běžného života. Jedním z policejních potápěčů je praporčík Jakub Rydlo ztvárněný Filipem Tomsou (39). „Tuto nabídku jsem vzal, protože se mi moc líbila ta tematika a hodně bylo pro mě rozhodující potápění. Mám ho rád i v běžném životě,“ prozradil Tomsa, který se většiny potápěčských tréninků nezúčastnil, jelikož byl v zahraničí. Při jeho zkušenostech to ale nebyl velký problém.

Marek Adamczyk při potápění vydýchal kyslík

Kolega Marek Adamczyk (35) coby potápěč Zdeněk tohle říci nemůže. Při jednom ponoru mu šlo doslova o život. „Marek dodýchal flašku do úplný nuly, což jsem doteď nevěřil, že je možné. Samozřejmě to ale bylo v malé hloubce a v rámci tréninku,“ prozradil Filip Tomsa na natáčení seriálu Pod hladinou, který můžete sledovat na streamovací službě prima+, s tím, že ihned jeho kolega s instruktorem vyplavali nahoru. Žádné drama se tedy nakonec nekonalo.

Filip Tomsa řízení lodi i potápění vyhledává

Že je nabídka Filipovi psaná jak na tělo, dokazuje i fakt, že kromě potápění mu ani řízení lodi není cizí. „Mám kapitánské zkoušky, ale na moře, ne říční. Nicméně na ovládání lodi to v podstatě nemá vliv. Platí ale, že každá loď je jiná a je potřeba si ji osahat a vyzkoušet. Takže tréninků na lodi jsem se zúčastnil,“ řekl Tomsa, který se rozhodně nepovažuje za profíka, ale má potápění i lodě rád a vyhledává tuto aktivitu ve svém volném čase.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.