Drsňáka Arnošta dožene stres a karma. Soupeři se pomstí za kritiku

Arnoštův dezert - Prostřeno! S29 (44)

Ve čtvrtečním speciálu soutěže amatérských kuchařů se stand-up komiky převezme štafetu hostitel Arnošt Frauenberg. Velký kritik a rýpal si své vaření představoval jinak. Ve spěchu si ani nepřevlékne růžové tepláky, které si na vaření vypůjčil od dcery.

Producent a komik Arnošt pozve soupeře do podkrovního bytu, kde žije se ženou a dcerou. Práce je mu zároveň koníčkem a neustále vymýšlí nové věci. U toho nejraději pije kávu a kouří, což považuje za sebedestruktivní návyk, ale neumí se ho vzdát. Soupeři nevědí, co od Arnošta čekat. V průběhu týdne byl hodně kritický k dezertům, u Daniela si hrál s lasagnemi, které mu nechutnaly. S čím se vytáhne? Názvy pokrmů budou nic neříkající, většina odhadne správně jen špenátovou polévku.

Slibuje Hernándezovu patičku, Pepkovu silovou elektřinu, vymazlenou našťouchanou influencerku a suspenzor Alessandra Del Piera. Jídla vybíral podle toho, jestli je zvládne uvařit. O dezertu si to myslel také, ale tiramisu kuličky zklamou jeho i hosty. Rozmixované těstíčko nebude držet pohromadě, a proto Arnošt hmotu rozdělí do hrníčků. Jak uvidíte na prima+ a vpodvečer na Primě, ty poputují do mrazáku. Není to však nejlepší nápad.

Ve videu se Arnošt přiznává, že vaření nezvládl v klidu:

Černé krutony a pedant Dan

Při příchodu hostů bude Arnošt viditelně nervózní a ve stresu. Jeho kolegové si toho všimnou a ti, kteří mají vaření za sebou, mají škodolibou radost. „Je to stres jak kráva, kámo,“ přizná. Nasty si dělá legraci, jak asi Arnošt zhodnotí dnešní dezert. V minulých večerech mu totiž nechutnalo. „Najednou zjihl, Arnošt. Už není tak vostrej,“ směje se Daniel, který to vnímá jako příjemné zadostiučinění. Guacamole jako předkrm mu každopádně všichni pochválí. V polévce pak budou plavat spálené černé krutony. Jako hlavní jídlo bude vepřová panenka, která bude mít u soutěžících úspěch. Ale pak dojde na dezert, který bude jeden velký vtip.

Pánové budou z dezertu vedle. Tigrana zajímá, proč nešly vyválet kuličky, Karel bude házet tvrdou mraženou jahodou po stole. Na to jej okřikne Daniel, ať to nedělá. Mohl by prý nábytek rozbít. „Dan je takovej etikeťák. Vždycky, když někde jsme, upozorní a řekne nám, jak by to mělo být správně. My ho potom pošleme do haj*lu,“ komentuje Danielovo chování Karel. Těšte se na hodnocení Arnoštova večera. Dojde na slibované taktizování?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Prostřeno! komik stand-up Karel Hynek prima+ Arnošt Frauenberg Petr Cerha Daniel Čech Tigran Hovakimyan

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.