Celebrity

17. září 2023 05:59

Michaela Vlčková

Pohádková Arabela si vytrpěla své: Manžel se neozýval, když se dozvěděl o těhotenství

POVÍDEJ (37)

Herečka Jana Nagyová Pulm je šťastná a spokojená až ve třetím manželství. V pořadu Povídej na CNN Prima NEWS se svěřila, že když byla podruhé těhotná, její tehdejší přítel se k rodinnému životu moc neměl. Pohádkové princezně se ozval až po třech měsících od momentu, kdy mu oznámila, že s ním čeká dítě. Nakonec si ji vzal a ujal se role otce.

Představitelka nejslavnější princezny s kouzelným prstenem si toho v soukromém životě zažila opravdu hodně. První manželství ztroskotalo velmi rychle. Po konci natáčení Arabely se Jana Nagyová Pulm provdala za slovenského hokejového trenéra Mira Kuboviče. S tím se seznámila, přes hokejový tým, který poznala v době, kdy častokrát pendlovala mezi Prahou a Bratislavou.

Chtěla rychle vstoupit do manželství, aby se zbavila nepříjemného pocitu, že každý člověk chce být v její těsné blízkosti. „Myslela jsem si, že když se provdám, budu mít klid od lidí, kteří si ze mě chtěli kousek ulomit,“ vysvětlila Nagyová v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

„Jak rychle jsem se vdala, tak rychle to i skončilo,“ přiznala herečka, která se téměř po třiceti letech vrátila zpět na filmová plátna. Z prvního manželství měla dceru Janičku.

Málem byla samoživitelka

Druhý významný vztah prožila s německým obchodníkem. V Česku se nejprve seznámila s jeho otcem, který ji pozval do Německa. Když za ním odcestovala na návštěvu do zahraničí, seznámila se tam s jeho synem Haraldem Schlegelem. Podle hereččiných slov to byla láska na první pohled. Vše ale nebylo tak, jak se na první pohled mohlo zdát.

„Těhotenství bylo rozhodující. Prosadila jsem si, že je mi všechno jedno a dítě chci, i když budu bez kariéry a že dvě děti uživím,“ vzpomínala na těžké okamžiky. Její rodiče tehdy z druhého dítěte nebyli nadšení, protože měli obavy, jak zvládne sama uživit dvě ratolesti.

Schlegel zprvu nejevil o rodinný život s Nagyovou velký zájem. Poté, co mu oznámila těhotenství, se na nějakou dobu odmlčel. „Když jsem byla ve třetím měsíci, přítel se ozval poprvé od té doby, co jsem řekla, že jsem těhotná. Byla to láska na dálku ale ne opravdová,“ svěřila.

„Až když jsem byla ve třetím měsíci, tak přišel a řekl, že si to rozmyslel. Všechno prý probral i s otcem a nakonec si mě chtěl vzít,“ prozradila herečka moderátorce Radce Červinkové.

Čtěte také: Jana Nagyová Pulm hrála odmalička. Ztratila jsem dětství, lituje filmová Arabela

Kariéru vyměnila za roli matky

Nedlouho poté se kvůli druhému manželovi rozhodla odejít z Česka a začít nový život v Německu. Kariéru pověsila na hřebík úplně, chtěla se naplno věnovat rodině.

„Potom, co se mi narodil syn, jsem v divadle oznámila, že jsem na mateřské. Když jsem podala výpověď, nechtěli tomu věřit. Chtěla jsem už konečně zažít, jaké to je mít rodinu,“ pokračovala s tím, že když měla první dítě, neměla moc času na roli matky. „U Janičky jsem měla jen šest týdnů, než jsem znovu nastoupila do divadla. Byla se mnou v šatně a spala, protože ji neměl kdo pohlídat,“ zavzpomínala.

Ovšem ani druhé manželství Nagyové nevydrželo. Syn zůstal v péči otce v Německu, protože si to tak sám přál. „Během rozvodu jsme dali na výběr synovi, aby se sám rozhodl, s kým chce být. Chápala jsem, že chce být s otcem, ale jako máma jsem trpěla šíleně. V té době jsem žila v Praze a on už se stěhoval do Rakouska,“ pronesla.

Až po dvou nezdařených manželstvích se slavné herečce podařilo najít životní lásku. Až ve třetím manželství jí to perfektně klape. Své ano si řekla s Němcem Toni Pulmem. „Konečně jsem našla muže, který mi rozumí a má mě rád takovou, jaká jsem. A hlavně mě má rád ne proto, že jsem herečka, nevěděl to. Vzal si mě jako ženu, která je podnikatelkou s kosmetikou. Žijeme spolu už pětadvacet let,“ rozplývala se Jana Nagyová Pulm.

Jana Nagyová Pulm se narodila ve slovenském Komárně. Vystudovala operní zpěv a hru na klavír na Bratislavské konzervatoři. V pouhých dvaceti letech se stala miláčkem celého československého národa díky roli Arabely.

Podnikatelka a herečka Jana Nagyová Pulm s moderátorkou Radkou Červinkovou promluvila také o návratu ke kariéře, ale i o tom, jaké to bylo, když ji za minulého režimu pronásledovali. Povyprávěla, že i ji samotnou lákali, aby donášela. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu v úvodu článku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.