Celebrity

13. září 2023 05:30

David Laštovka

Manžel Hany Čížkové zemřel po adopci holčičky. Nového muže jí předpověděla kartářka

Hana Čížková s dcerou v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS

Herečka Hana Čížková oslavila 70. narozeniny a dokazuje, že věk je pouze číslo. Vypadá stále báječně a energie má na rozdávání. V životě to přitom rozhodně neměla jednoduché a po smrti milovaného manžela, s nímž strávila šťastných 20 let, se ocitla na dně.

Životní láskou Hany Čížkové byl fotograf Jan Fiala, se kterým měla syna Jana. Chtěla ještě holčičku, nebylo jí ovšem přáno. Proto uvažovala o adopci, doma ale zpočátku narazila. Manžel tomu nakloněn nebyl, neboť byl pracovně velmi vytížen a nedokázal si představit, že do rodiny přibude někdo v podstatě úplně cizí. Nakonec ale přece jen svolil.

Čtěte také: České celebrity, které adoptovaly děti. Pro hvězdu Slunečné nejlepší rozhodnutí!

„Když jsem se pro to rozhodla, bylo to složité. Syna už jsem měla odrostlého a chtěla jsem další dítě, jenže to nešlo přirozenou cestou. Spousta mých přátel mi vyprávěla o tom, že podporují děti v Africe a Indii, jenže já jsem si říkala, že je spousta opuštěných dětí přece i u nás. Chtěla jsem udělat něco dobrého a pomoct aktivně, ne jen někam posílat peníze. A také jsem chtěla vytouženou holčičku, které bych mohla dávat sukénky,“ popsala herečka v rozhovoru pro deník Aha!

Novou lásku jí předpověděla kartářka

Když si z dětského domova konečně přivedla tehdy devítiletou holčičku Janu, přišel šok. Její milovaný manžel nečekaně zemřel na infarkt a ona zůstala na všechno sama. „Skončila jsem na antidepresivech. Bylo to pro mě opravdu bolestivé,“ uvedla Hana. O to více se upnula na své adoptované dítě. „To ona mi pomáhala. Tím, že přišla do naší rodiny, jsem měla jiné starosti a musela jsem myslet na jiné věci,“ popsala Čížková.

Z adoptované dcery může mít opravdu radost. Je vidět, že ji vychovala, jak nejlépe mohla. Jana vystudovala na konzervatoři obor muzikálové herectví a stala se z ní zpěvačka vystupující pod uměleckým jménem Yanna. Za sebou má i filmovou zkušenost, když si zahrála ve snímku Muzikál aneb cesty ke štěstí. Hana je na ni právem pyšná.

Mohlo by vás zajímat: Jakub Kohák se nedokáže se naučit ani pět vět. V muzikálu zpívá svoje slova

„Všechno jsme to zvládly a dnes mám pocit, že jsem Janu v jejích devíti letech porodila a jsem její opravdová matka,“ svěřila se Čížková, která se dva roky po smrti manžela znovu dokázala zamilovat. A to do o dva roky mladšího muže, který byl stejně jako ona vdovec poté, co se jeho žena ve 44 letech. „Potkala jsem člověka, kterého mi předpověděla moje kamarádka kartářka. Předpověděla mi, že někdy v únoru ho potkám. Ale my se znali už dvacet nebo pětadvacet let, ‚venčili‘ jsme tenkrát naše děti v parku,“ přiblížila herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.