Celebrity

6. května 2024 18:10

Tomáš Durčák

Emily Blunt o líbání svých slavných hereckých kolegů: Někdy se mi z toho chce zvracet

Slavná hollywoodská herečka Emily Blunt už během své kariéry políbila celou řadu velmi slavných herců. Na rozdíl od svých fanynek, které jí možná takovéto „privilegium“ závidí, se však ona sama údajně někdy musí výrazně přemáhat. Z líbání některých herců jí prý v minulosti bylo až na zvracení.

Cillian Murphy, Matt Damon, Tom Cruise, Jamie Dornan, Colin Firth nebo Ryan Gosling. Ty všechny a řadu dalších už Emily Blunt na place v různorodých rolích musela vášnivě políbit. A byť s některými to jde tak nějak samo, u jiných se jí přinejmenším udělalo mdlo, anebo dokonce až nevolno.

Na dotaz amerického rádiového moderátora Howarda Sterna, zda se jí někdy po políbení hereckého kolegy chtělo zvracet, půvabná herečka odpověděla: „Rozhodně, rozhodně… neřekla bych, že šlo o nějaký vyloženě extrémní odpor, ale rozhodně jsem si některé z nich příliš neužila.“ Aby však dokázala líbat i ty kolegy, kteří ji příliš nepřitahují, vyvinula si Emily Blunt různé techniky pro vytvoření chybějící „chemie“.

„Já to mám tak, že na každém musím najít něco, co se mi líbí. Zkrátka aspoň něco – i kdyby to měla být jen jediná věc. Může to být třeba jejich hezký úsměv, nebo se mi zalíbí, jak jsou zdvořilí ke svému okolí. Zkrátka i něco zcela náhodného,“ popsala herečka, jak se snaží přistupovat k některým hercům, aby je následně dokázala věrohodně políbit.

„Takže je ideální najít si něco, co se vám na daném člověku nebo jeho postavě opravdu líbí, pak se do toho správného rozpoložení dá dostat. Mně se s některými podařilo mít tu správnou chemii, s jinými jsem si to opravdu ani trochu neužívala. Je to totiž zvláštní věc. Chemie není nic hmotného, co můžete uchopit, koupit nebo prodávat. Buď tam je, nebo ne. A nejde ji jen tak vyrobit,“ popsala Emily Blunt, jak přistupuje k líbání či milostným scénám s lidmi, kteří ji na první dobrou vůbec nepřitahují.

„Já už to naštěstí dělám tak dlouho, že kdybych chtěla, můžu si vytvořit chemii třeba i s touhle láhví vody. Člověk si najde způsoby, jak ji vytvořit z ničeho. Ale když si s někým přirozeně rozumíte, je to pak mnohem jednodušší,“ popsala Blunt, která dnes patří k nejobsazovanějším herečkám a za svou roli ve filmu Oppenheimer loni získala nominaci na Oscara. Popřela tak možný dojem řady diváků, že líbat slavné, charismatické herce je pro herečky vždy automaticky výhodou.

Jedním z posledních, koho Emily musela před kamerou políbit, byl Ryan Gosling:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.