Eva Burešová přišla o hlas. Maminky přece nebývají nemocné, zoufá si

Eva Burešová musela zrušit všechna svá představení. Herečku totiž skolila nemoc. Kvůli klimatizaci přišla o hlas a ze svého zdravotního stavu už je tak zoufalá, že žádá o radu své fanoušky.

Eva Burešová aktuálně bojuje s nachlazením, kvůli kterému musela zrušit všechna svá představení. Třicetiletá maminka se svěřila s tím, že za její zdravotní stav může klimatizace. Na představení Bodyguard ji musela zastoupit její kolegyně Tereza Mašková. „S Terezkou jsme si to musely vyměnit, protože mě v pátek semlela klimatizace, mám rýmu a chraptím,“ svěřila se Burešová na sociálních sítích. Následně své fanoušky informovala o tom, že dokonce přestala slyšet na jedno ucho. „Ta rýma je tak strašně silná, že prostě neslyším,“ popsala zpěvačka.

Mohlo by vás zajímat: Syn Evy Burešové se chystá do první třídy. Maminka se bojí brzkého vstávání

Zoufalá herečka se poté obrátila na své sledující a požádala je o doporučení a rady, které jí pomohou se z nemoci co nejrychleji dostat. „Ty jedno blbé nachlazení, o co ti jde?! Už jsem myslela, že jsem z toho všeho venku, a dnes jsem se probudila úplně bez hlasu a s motanicí jak blázen. Od premiéry Bodyguarda mě neskolilo nic, a teď když nám začíná sezona, zase tady chraptím. Nemám ráda, když jsem neschopná. Maminky přece nebývají nemocné, ne?!“ pokládá si na Instagramu otázku nemocná Eva. Následně požádala o zkušenosti své fanoušky. „Co vám pomáhá na nemoc? Fakt jsem vyzkoušela všechno. A jestli mi řeknete, že odpočinek, máte pravdu, ale to je vzácnost, že jo,“ dodala na závěr herečka, kterou mohou diváci znát například ze seriálu ZOO.

Čtěte také: Oblíbený seriál ZOO se vrací po letní pauze. Těšte se na velkou lásku i nové postavy

Babské rady i ajurvédský čaj

Pod příspěvkem se okamžitě začaly hromadit komentáře, ve kterých sdělují fanoušci své tipy, jak co nejrychleji zatočit s nemocí. „Samahan! Zkuste, je to zázrak! Přírodní ajurvédský čaj se super složením. Preventivně 1x denně, když máte pocit nemoci, tak 3–5x denně, já jich včera vypila 8 a je to fakt zázrak!“ napsala například jedna žena. „Lichořeřišnice, pořádný vývar s náloží česneku a hektolitry čaje. Ať je brzo lépe,“ doplňuje další.

Mohlo vám uniknout: Nachlazení? Známe fígl, jak se ho zbavit do tří dnů!

Nechybí ani doporučení zázvoru či čaje s medem. „Těsně před koncertem, když mám pohotovost, mi zabírá homeovox. Ten obalí hlasivky a dá se relativně odzpívat. Jinak je skvělý zázvor, ukroj dva plátky, dej na stoličky, rozžvýkat, vysát šťávu a zbytek vyplivnout. Je to fakt síla, ale mně to zabírá asi nejvíc. Anebo si ještě dělám černý čaj, počkej, až vychladne na cca 50–60°, abys nezabila živiny, a pak do něj přidej kombo med, citron a nastrouhaný zázvor. A v koňských dávkách vitamin C,“ poradila Burešové další sledující.

Podívejte se, co všechno na sebe prozradila Eva Burešová v pořadu Showtime:

Sdílejte článek
Štítky nemoc Instagram hlasivky herečka celebrity seriál ZOO Eva Burešová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.