Celebrity

13. července 2022 13:03

Šarlota Chmelařová

Eva Burešová zpražila kritiky písně s Přemkem Forejtem: Máme vyprodané koncerty

Eva Burešová a Přemek Forejt - Žena z oceli.

Zpěvačka a herečka Eva Burešová (28) čeká druhého potomka se svým partnerem, kuchařem Přemkem Forejtem (35), se kterým také natočila videoklip ke společné písni Žena z oceli. Eva v něm hraje těhotnou ženu a Přemek ji jako rytíř chrání. Fanouškům se ale jejich hit příliš nelíbí. Co jim vzkázala sama Burešová?

Eva Burešová byla z videoklipu i samotné písničky nadšená. „Je to nádherné, čekala jsem, že to bude veliké, ale je to mnohem kouzelnější, než jsem tušila. Přemkovi to strašně sluší, líbí se mi to,“ popsala své dojmy při natáčení zpěvačka.

Část veřejnosti má ale zřejmě odlišný názor. Od té doby, co videoklip spatřil světlo světa, se na zpěvačku i jejího partnera snesla vlna kritiky. Posluchačům se nový singl příliš nelíbí a nešetří drsnými slovy, kterými komentují příspěvek na sociálních sítích. „Vydržela jsem to minutu. A přesně to jsem čekala, takže je to jasný. V Česku to ale bude mít ‚bambilion‘ nadšených ohlasů,“ napsala pod videoklip jedna uživatelka Facebooku. „Katův šleh,“ přidal se další uživatel s rýpavým komentářem.

V těhotenství by Burešová ocenila hlavně klid

Zpěvačka se na nenávistné reakce a komentáře rozhodla reagovat. „Jakýkoliv člověk má možnost dělat to, co ho baví, a zkoušet nové a nové věci. Tak jako my. Je zde spousta lidí, které naše hudba baví, a proto jsme zatím měli vždy vyprodané koncerty,“ vrátila úder všem kritikům a dodala, že by si přála jen klid.

Na svém Instagramu pak ještě ve stories sdílela dodatek určený právě hejtrům. „Zůstaňme i ve svých kritikách lidmi. Vše se dá vyjádřit bez urážek, zesměšnění a bez vyvolání nenávisti v lidech k někomu druhému, kdo vlastně ani neudělal nic špatně. Myslím, že je toho všude kolem strašně moc a nikam nás to neposouvá,“ uzavřela Burešová.

Eva Burešová: Je mi to všechno tak nějak líto

K celkové situaci a mediální pozornosti se ale vyjádřila už dříve. „Chci jen říct pár věcí, protože mi to už nedá a je mi to vše tak nějak líto. Chtěla bych říct, že jsem nikdy nebyla člověk, který by se šíleně hrnul za tím, aby se o něm denně psalo, a to o každé kravině, co se v mém životě stala nebo děje. Nejsem. Nikdy jsem nebyla,“ zní slova na začátku emotivního příspěvku.

„Udělala jsem ve svém životě několik autorizovaných rozhovorů, protože to k mé práci patří a dost často to my herci máme ve smlouvě. To, že si pak jakýkoliv bulvár z rozhovoru vezme, co chce, a postaví si na tom své články, už jde bohužel nekontrolovatelně mimo mě,“ vysvětlila způsob šíření mediálních senzací.

„Věřte mi, že ani já nejsem nadšená, že na vás skáču z každého rohu. Není to tak, že by člověk prosil tyhle plátky, aby o něm psaly. Tedy možná asi je, ale rozhodně to není můj případ. Abych byla upřímná, většina nesmyslných a urážlivých článků opravdu vychází na serverech, kterým jsem rozhovor odmítla. Jestli je to tedy msta nebo ublíženost, netuším. Rozhodně to ale není má potřeba se v nich denně objevovat,“ uzavřela Eva Burešová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.