Celebrity

31. srpna 2023 06:00

Marie Makovská

Ewa Farna o dárcích k narozeninám i o novém songu. V jejím klipu si může zahrát kdokoli

Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna (30) má za sebou intenzivní léto. Kromě spousty vystoupení a oslavy narozenin vydala také speciální klip. Ten je navíc prvním interaktivním klipem na světě. Jak funguje?

Ewa Farna je známá tím, že často a ráda říká: „No a co.“ Kdy to řekla naposledy? „Když jsem musela jít přes celou vesnici převlečená za krávu na dětskou akci a říkala jsem si, že se člověk převlékne až na místě, co si jinak ostatní pomyslí. Ale já už tyhle myšlenky vůbec nemám, mně je to tak nějak jedno. A tak jsem se převlékla a šla jsem... je to osvobozující pocit a netrápím se tím, co lidi říkají, proto to zpívám i v té nové písničce,“ řekla zpěvačka pro pořad Showtime.

Interaktivní klip pro všechny

Do nového songu chce zapojit i své fanoušky. „Jednoduše se podíváte na můj web, kde si napíšete jméno, dáte svoji fotku a do tří vteřin máte klip, kde vlastně hrajete se mnou a můžete i ovlivňovat děj, co se tam stane,“ vysvětlila přelomovou novinku.

Mohlo by vás zajímat: Kytarista Marcus Tran představil syna Ewě Farne. Tahle teta měla být tvoje maminka

„Je tam třeba taková scéna, kde je osamocený pejsek uvázaný ke sloupu a vy si můžete vybrat, kdo tam s ním bude. Jestli Nikol Leitgeb Štíbrová, Pokáč nebo Kovy. Jsou to takové zábavnější věci, chvilky, momenty a pro ty já žiju,“ dodala v rozhovoru pro Showtime Ewa.

Nejlepší dárek k třicetinám

Písničku si Ewa Farna nadělila jako narozeninový dárek, nedávno totiž oslavila 30. narozeniny. „Já jsem měla tři oslavy zatím, s rodinou, s rodinou manželovy strany a párty s kámoši a bylo to úplně super a těším se na tu čtvrtou, kterou bude O2 aréna s fanoušky a myslím, že ta bude největší.“

A jaký dárek od svých blízkých si Ewa nejvíce přála? „Ty jo, to je těžké, asi aby to trvalo to všechno, co mám, štěstí, že můžu mít. Rodina, zpívání v Polsku, v Česku, to je něco, co mě hrozně baví a chtěla bych, aby to trvalo, no a samozřejmě zdraví,“ popsala zpěvačka s tím, že na materiální věci moc není. Přesto nakonec jednu takovou ve videorozhovoru v úvodu článku zmínila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.