Celebrity

31. srpna 2023 06:00

Marie Makovská

Ewa Farna o dárcích k narozeninám i o novém songu. V jejím klipu si může zahrát kdokoli

Ewa Farna

Zpěvačka Ewa Farna (30) má za sebou intenzivní léto. Kromě spousty vystoupení a oslavy narozenin vydala také speciální klip. Ten je navíc prvním interaktivním klipem na světě. Jak funguje?

Ewa Farna je známá tím, že často a ráda říká: „No a co.“ Kdy to řekla naposledy? „Když jsem musela jít přes celou vesnici převlečená za krávu na dětskou akci a říkala jsem si, že se člověk převlékne až na místě, co si jinak ostatní pomyslí. Ale já už tyhle myšlenky vůbec nemám, mně je to tak nějak jedno. A tak jsem se převlékla a šla jsem... je to osvobozující pocit a netrápím se tím, co lidi říkají, proto to zpívám i v té nové písničce,“ řekla zpěvačka pro pořad Showtime.

Interaktivní klip pro všechny

Do nového songu chce zapojit i své fanoušky. „Jednoduše se podíváte na můj web, kde si napíšete jméno, dáte svoji fotku a do tří vteřin máte klip, kde vlastně hrajete se mnou a můžete i ovlivňovat děj, co se tam stane,“ vysvětlila přelomovou novinku.

Mohlo by vás zajímat: Kytarista Marcus Tran představil syna Ewě Farne. Tahle teta měla být tvoje maminka

„Je tam třeba taková scéna, kde je osamocený pejsek uvázaný ke sloupu a vy si můžete vybrat, kdo tam s ním bude. Jestli Nikol Leitgeb Štíbrová, Pokáč nebo Kovy. Jsou to takové zábavnější věci, chvilky, momenty a pro ty já žiju,“ dodala v rozhovoru pro Showtime Ewa.

Nejlepší dárek k třicetinám

Písničku si Ewa Farna nadělila jako narozeninový dárek, nedávno totiž oslavila 30. narozeniny. „Já jsem měla tři oslavy zatím, s rodinou, s rodinou manželovy strany a párty s kámoši a bylo to úplně super a těším se na tu čtvrtou, kterou bude O2 aréna s fanoušky a myslím, že ta bude největší.“

A jaký dárek od svých blízkých si Ewa nejvíce přála? „Ty jo, to je těžké, asi aby to trvalo to všechno, co mám, štěstí, že můžu mít. Rodina, zpívání v Polsku, v Česku, to je něco, co mě hrozně baví a chtěla bych, aby to trvalo, no a samozřejmě zdraví,“ popsala zpěvačka s tím, že na materiální věci moc není. Přesto nakonec jednu takovou ve videorozhovoru v úvodu článku zmínila.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.