Exmanažer Hanychové ukáže garsonku. Při vaření ho vyruší Myslivcová

Volá Myslivcová - Prostřeno! S29 (98)

Středeční hostitel Josef Koudelka je v showbyznysu známý především jako bývalý manažer Agáty Hanychové. Do soutěže ve vaření se přihlásil na nátlak kamarádky Andrey Pomeje a při přípravě jídel mu bude volat klientka Dominika Myslivcová. Jeho menu se zdá soupeřům příliš jednoduché. Má šanci na výhru?

Speciál soutěže amatérských kuchařů s fashion people pokračuje ve středu u Josefa Koudelky. Manažer hvězd bydlí v pražské garsonce, jejíž dominantou je obrovská šatní skříň. Tvrdí o sobě, že je nudný člověk a nejraději má svůj klid. Miluje tetování, jednou prý bude potetovaný od hlavy až k patě. Josef zastupuje Andreu Pomeje, Denisu Nesvačilovou nebo Dominiku Myslivcovou. Jeho práce spočívá v administrativě a domlouvání spolupráce pro své ovečky. Zkušenosti získal po boku Agáty Hanychové, se kterou ale na podzim roku 2023 ukončil spolupráci. Svoji bývalou klientku a kamarádku pak naštval tím, že svědčil u soudu, kde s Jakubem Prachařem bojovala o podmínky péče o dceru.

Josef vaří rád už od dětství, stravu si ale hodně hlídá. Co uvaří, většinou rozdá. Před nějakým časem totiž zhubl 40 kilogramů, jí tedy hlavně zeleninu, kuřecí maso a polévky. Tento týden měl problém se vůbec najíst. Kolikrát musel konzumovat suchý chleba, protože nedokázal ochutnat masový pokrm.

Čtěte také: Agáta Hanychová přišla po Soukupovi o dalšího důležitého muže. Zastoupí ho Dopita

Pro hosty připraví květákové placičky, dýňovou polévku, kuřecí prsa se smetanovou omáčkou a andělské řezy. Josef vařit umí, i tak se ale bude potýkat s problémy. Na epizodu se můžete už teď podívat na prima+.

Podívejte se na Josefovu nešťastnou manipulaci s konzervou:

Freescoot překvapí játra čistou vodou

Nejdříve Josefa vyruší při vaření telefonát Dominiky Myslivcové, která chce zřejmě řešit něco pracovního. Potom bude bojovat s konzervou kokosového mléka, na kterou nemá otvírák. Proto riskuje zranění a propíchne víčko nožem. Následně si uvědomí, že by mohly do mléka spadnout odštípnuté kovové hoblinky. Proto si vezme malinké sítko na čaj, přes které tekutinu přecedí. Soutěžící budou na jídlo zvědaví. Jakub Smrek alias Freescoot si myslí, že je Josefovo menu obyčejné. Není prý promyšlené jako jeho nebo Danielino.

I když není prostor pro stolování největší, garsonka působí na soupeře příjemně. Jakub překvapí tím, že si poručí vodu. „Ty chceš čistou vodu? Tak teď jsem v šoku,“ směje se Josef. „Kuba dneska vynechal alkohol, byli jsme ve velkém údivu. Toho alkoholu za posledních pár dní bylo asi dost,“ myslí si Daniela Zálešáková. „Poslední dva dny si dal při natáčení, dneska se asi zdržel,“ práskne na soupeře Dominik Navrátil. Místo šmejdění si soutěžící prohlédnou Josefovo oblečení. Módní návrhář vyřadí ze skříně fialovou kostkovanou košili, která se mu zdá příšerná. A Josef z toho nebude mít radost. Jak si soutěžící Prostřeno! užijí a kolik dají hostiteli bodů? Dívejte se ve středu.

Jakub dnes překvapí volbou nápoje:

Co vás v aplikaci Prostřeno! nejvíce zajímá a baví? Můžete označit více odpovědí


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.