Celebrity

22. dubna 2024 18:47

Tomáš Durčák

Exmanželka Billa Gatese je zřejmě zasnoubená. Nosí obří diamantový prsten

Melinda French Gates (59) se v roce 2021 rozešla se svým tehdejším manželem, zakladatelem Microsoftu a jedním z nejbohatších lidí světa, Billem Gatesem (68). Oba bývalí manželé podle všeho již od svého rozchodu randí s novými partnery. Melinda je však s největší pravděpodobností připravena posunout svůj nynější vztah o krok dál. Objevila se totiž s obřím diamantovým prstenem na levém prsteníčku.

Po rozchodu s Gatesem Melinda veřejně a detailně promluvila o tom, co vedlo k pro ni „nesmírně bolestivému“ krachu dlouholetého manželství a následnému rozvodu. Nešlo o jednu konkrétní věc, ale celou řadu okolností, jež se časem nabalovaly a hromadily. Postupně si dle svých slov uvědomila, že si v manželství „nepřipadala zdravě“ a nemohla již nadále „věřit tomu, co spolu ona a Bill měli“.

Dle žebříčku dolarových miliardářů agentury Bloomberg má aktuálně rozvedená Melinda Gates odhadované jmění ve výši 13 miliard dolarů (bezmála 310 miliard korun), zatímco její exmanžel Bill více než 148 miliard dolarů (více než 3,5 bilionu korun). Začátkem roku 2024 si bývalí manželé rovněž rozdělili jednu z posledních nedořešených věcí – společné služby, kam spadá ochranka či soukromá letadla.

Zatímco Bill Gates byl již na veřejnosti mnohokrát spatřen po boku šedesátileté Pauly Hurd, bývalé manželky jednoho z výkonných ředitelů technologického giganta Oracle, Melinda French Gates podle všeho od roku 2022 randí s bývalým moderátorem zpravodajství Jonem Du Pre (64). V březnu onoho roku totiž v ranní show televize CBS prohlásila, že oficiálně „vkročila“ zpět do světa randění a je „rozhodně“ otevřena nalézt opět lásku.

Dle jejich sociálních sítí Melinda Gates na veřejnosti zásnubní prsten poprvé nenápadně vynesla již letos v březnu:

Což se jí podle všeho opravdu podařilo. Melinda byla totiž vyfocena na helipadu v New Yorku, kde její outfit kromě růžové kabelky Chanel v hodnotě přes 150 tisíc korun zdobil také zbrusu nový prsten s nemalým diamantem, a to na levém prsteníčku. Lze tak předpokládat, že Melindu její současný partner požádal o ruku a ona řekla „ano“. Bill a Melinda spolu mají tři potomky, dcery Jennifer (27) a Phoebe (21) a také syna Roryho (24).

Kdo jsou nejbohatší Češi?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.