Farmář našel svou lásku! Zamilovaný Josef už Veroniku seznámil i s přáteli

Farmář hledá ženu (12) – Zamilovaný Pepa a Veronika

Osmadvacetiletý Josef poznal prostřednictvím oblíbené seznamovací reality show svou novou lásku. Studentka Veronika ho jednoduše okouzlila a zamilovaný farmář přiznává, že u něho vyhrávala od prvního okamžiku. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak se jejich vztah vyvíjí a čím Veronika stvrdila přátelství s Pepovými kamarády.

Tmavovlasý Josef přiznává, že Veronika byla jeho favoritkou od samého počátku. Přesto dal šanci i jiným slečnám a na svou farmu pozval kromě ní ještě Martinu a Valerii, která zaujala zejména svým outfitem při kydání hnoje. Nicméně Verča se stále držela v čele pomyslného žebříčku. „Každým dalším dnem svůj náskok zvyšovala,“ svěří se s úsměvem Pepa, u něhož jeho nápadnice vítězila i ve chvíli, kdy musela kvůli pracovním povinnostem na jeden den ze statku odjet.

Dvojnásobný inženýr se netají tím, že jeho srdce pro Veroniku zahořelo už při čtení dopisu, který mu po zhlédnutí jeho medailonku poslala. „Verča mi to pořád nechce věřit, ale já jsem se zamiloval asi na třetím řádku,“ culí se spokojeně Josef. Tím potěší zejména moderátorku seznamovací reality show Laďku Něrgešovou, která si ihned vybaví, že Veroničin dopis byl tím prvním, který mu podala.

Sympatická dvojice už má za sebou i seznámení s rodiči a přáteli. „S Pepovými kamarády už jsme se poznali. Stvrdili jsme to medovinkou, ačkoliv nepiju,“ připouští usměvavá doktorandská studentka. Zdá se, že tento vztah rozhodně nebude jen otázkou několika týdnů a i další řada pořadu Farmář hledá ženu, na jehož poslední díl se můžete těšit v neděli večer na Prima SHOW, byla úspěšná a dala vzniknout novému páru.

Osmadvacetiletá Veronika a stejně starý Josef jsou zamilovaní až po uši a jejich láska jen kvete. K žádným zásadním sporům mezi nimi prý zatím nedošlo a jediné, na čem se neshodnou, jsou jména telátek. Doufejme, že i nadále bude jejich vztah tak harmonický a časem se třeba dočkají svatebních zvonů.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.