Celebrity

6. března 2024 09:23

Eliška Reiglová

Flaška? Ta není moje, říká Dáda. Slováčka trápí manželčino pití, dává si ho za vinu

Felix Slováček (80) a Dagmar Patrasová (67) si za léta manželství prošli mnoha náročnými zkouškami, některým z nich se vzájemně vystavovali sami. To si slavný hudebník uvědomuje, a proto když se nyní rozpovídal o manželčině problému s alkoholem, uznal, že mohl vzniknout i kvůli němu. Je ale hlavně nešťastný z toho, že se situace podle něj zhoršuje.

Felix Slováček v minulosti opakovaně uvedl, že nejlepší by bylo, kdyby jeho manželka nastoupila na léčení. V souvislosti s její životosprávou se o alkoholu mluví už několik let, nikdo ale vlastně neví, kdy došlo ke zlomu, který někdejší královnu dětských srdcí odstavil z pódií. Ani saxofonista netuší, kdy a jak problémy Dagmar Patrasové začaly. Částečně si je ale dává za vinu.

„Já nevím... možná i kvůli mně. Všechno ale probíhalo normálně, natáčeli jsme písničky pro děti, Dáda vystupovala, měla totální zázemí. A pak jsem jel jednou kolem Prostějova, kde měla vystoupení, a dozvěděl jsem se, že paní Patrasová je opilá. Tak jsem tam za ní šel a ona seděla v šatně... Neměla žádný důvod. Skončilo to tak, že hlavní sponzor dal výpověď,“ řekl v rozhovoru pro deník Blesk.

Je to horší a horší

Pokud má člověk nějaký problém, tak si musí přiznat, že ho opravdu má - jinak s ním zkrátka bojovat nelze. V tomto případě ale problémy dlouhodobě vnímá jen okolí a sama Patrasová si je nepřipouští. Felix Slováček doufal, že už kvůli nemocné dceři Aničce se jeho manželka rozhodne svěřit do rukou odborníků. Tak se ale nestalo.

Čtěte také: Patrasová dostala trest za řízení v opilosti. Pár let si nesedne za volant, zaplatí tučnou pokutu

„Je to nemoc. Pomalinku se zhoršuje. Člověk, který je nemocný, většinou jde k lékaři. A jsou některé nemoci, jako má Dáda, které ji nenutí k doktorovi jít, tak ona tam nejde a je to horší a horší,“ přiznal smutně s tím, že šance na její návrat na pódia je v podstatě nulová. Její hity jako stvořené pro dětské diskotéky tak už předškoláci naživo neuslyší.

Popírání

Při několika příležitostech se manželé v poslední době společně objevili na veřejnosti a Dagmar Patrasová vždy vypadala skvěle. Sám Slováček uznává, že po vzhledové stránce na manželce nic zvláštního neshledává. Myslel si, že jí bude prospěšný jeho návrat domů po rozchodu s Lucií Gelemovou, ale aktuálně se podle něj nic zásadně nemění.

Čtěte také: Patrasovou na Silvestra zachraňovala sanitka. Herečka skončila v nemocnici

„Je to přání otcem myšlenky. Zatím to úplně nefunguje. Dáda má svoji hlavu, tvrdí, že nepije. Tak já jí říkám – a co tady ta flaška? A ona, že to není její. Ale je pravda, že vypadá dobře. Má všechno, co by ženská potřebovala mít, a přesto dělá, co dělá,“ dodal Slováček, který je aktuálně velkou oporou dceři a pomáhá jí například shánět dobré lékaře.

Felixe Slováčka trápí manželčino pití a rakovina dcery Aničky:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.