Celebrity

7. června 2024 12:01

Kisa Císařová

Gábina Partyšová slaví narozeniny s partnerem miliardářem na golfu. Dorazil i syn Kristián

30+ Otázek Gábina Partyšová

Své pětačtyřicáté narozeniny se Gábina Partyšová rozhodla pojmout ve velkém stylu a dopřát si je skutečně hezké. Přestože výročí jejího narození letos připadá na neděli, webu Prima Ženy se Gábina svěřila, že slavit začala už v pátek. Jak jinak než se svými nejbližšími. A jak jinak než svou oblíbenou činností – golfem.

„Právě jsme v Karlových Varech a akorát jdeme na golf,“ prozradila Gábina Partyšová do telefonu, kde ji hovor z redakce webu Prima Ženy právě zastihl. „Golf máme velmi rádi. Je to taková naše záležitost, takže pro mě je ideálním způsobem, jak začít a trávit den,“ potvrdila zelenooká černovláska, že ji vášeň pro venkovní sport rozhodně neopustila.

Čtěte také: Dominiko, hlídej si ho! Ornella Koktová oznámila, že to na ni zkusil partner Myslivcové

Kdo by si ale myslel, že v tomto případě „my“ znamená jen Gabriela a její láska podnikatel Igor Fait (58), spletl se. „Trávíme tu narozeninový víkend ve třech,“ svěřila oslavenkyně s tím, že aby byl skutečně dokonalý, je důležitá přítomnost i jejího syna Kristiána (16). Do lázeňského města na západě Čech tedy vyrazili všichni tři společně.

Narozeniny zalité sluncem

Víkend má pak moderátorka v plánu zakončit společnou oslavou. Na té už sice očekává širší účast, nicméně s přítomností zástupu gratulantů ani tak nepočítá. „V neděli bude společný oběd. Budu ale slavit jen s rodinou, partnerem, se sestrou a její rodinou a přijde také pár kamarádek,“ podělila se o své plány Gábina Partyšová, která dodrží tradici a na společný oběd vyrazí do obce Popovičky. „Mám to tam ráda. Zaprvé to mám kousek od domu, plus je tam nádherná zahrada. Na moje narozeniny už bývá většinou krásně, takže je můžeme trávit venku na terase s výhledem na zámecký park,“ těší se moderátorka, která dokonce tuší, co dostane.

Mohlo by vás zajímat: Zamilovaná Gabriela Partyšová promluvila o vztahu s miliardářem

Léto v Americe

„Nic si nepřeji, ale většinou dostávám své oblíbené vůně,“ usmívá se Gábina, která už teď má naplánováno, jak bude trávit léto. A i o to se s webem Prima Ženy podělila: „Budeme hodně cestovat. Plánujeme projet západní pobřeží Spojených států a podívat se i na některá místa v Evropě.“ My v redakci přejeme půvabné moderátorce krásné narozeniny, podařené odpaly a co nejlepší golfový handicap. V neděli ať se vydaří počasí a oslavenkyně s nejbližšími si tak můžou dopřát společný slavnostní oběd na čerstvém vzduchu.

Gabriela Partyšová prozradila, co se jí na chlapech nejvíc líbí:

Sdílejte článek
Štítky golf narozeniny Karlovy Vary miliardář Česko USA Gabriela Partyšová Igor Fait

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.