Celebrity

16. listopadu 2023 12:51

Vanesa Havlíková

Gabriela Partyšová objasnila vztah syna s Koktou: Ví o něm, ale jako tatínka ho nemá

Moderátorka Gabriela Partyšová (45) je od loňského roku zadaná a zdá se, že konečně našla tu pravou lásku. V minulosti však na muže takové štěstí neměla, poněkud bouřlivější rozchod zažila s bývalým manželem Josefem Koktou (66), kdy jejich manželství skončilo po sedmi letech. Ze společného vztahu však vzešlo to nejcennější – syn Kristián (15). Gabriela nyní prozradila, jaké vztahy jsou mezi expartnery a zda se syn vídá s otcem.

Důstojnost je pro moderátorku velmi důležitá a snažila se ji udržet i v průběhu obou rozchodů. To se jí i povedlo, ale zatímco s druhým manželem Danielem Farnbauerem se vídají, s Josefem Koktou je situace úplně jiná. Mají spolu sice syna, ale jejich společné vztahy jsou na bodu mrazu. Manželství dvojice tehdy skončilo z důvodu nevěry ze strany Josefa. Tehdy totiž moderátorku začal podvádět s mladou Ornellou Štikovou, s kterou tvoří pár dodnes a má s ní dva syny a dceru.

Čtěte také: Ornella Koktová o operaci dcery: Měla plnou narkózu. Nejhorší bylo to odloučení

Syn se s otcem nevídá

V rozhovoru pro eXtra.cz Gabriela nyní prozradila, že s Josefem za manželstvím udělali opravdu velmi tlustou čáru a syn se s otcem nevídá. „Oni nemají vztah. Tenkrát se naše cesty rozdělily a já vlastně na to téma už ani nechci mluvit. Vnímám to jako uzavřenou kapitolu. On o něm ví, ale jako tatínka ho nemá. Až jednou bude chtít zjistit, kdo to je, tak to přijde,“ vysvětlila moderátorka.

Nutno ale poznamenat, že Gabriela otci styk se synem po rozchodu zakázala. „Stále platí, že se s Kristiánem nesmím vídat. Byla tam ohledně toho mezi námi ústní dohoda. Proč to Gábina chtěla, to nevím, její myšlenkové pochody jsem nezkoumal,“ uvedl v minulosti webu eXtra.cz Josef Kokta.

I když syn Kristián se svým biologickým otcem žádný vztah nemá, s novým partnerem Gabriely, podnikatelem Igorem Faitem (57), si rozumí. „Je to hrozně fajn, rozumí si. Vychází i s jeho dětmi. Jsou kamarádi všichni a společně je ten čas skvělý. Myslím si, že v tomhle je to o tom, jak jim to nastaví ti dospělí. Děti by v tomhle neměly mít hlavní slovo,“ objasnila Gábina, jaké má syn Kristián vztahy s novým partnerem.

Přečtěte si: Gabriela Partyšová žije jako královna. Ve vile nechybí krb, krytý bazén i krásná zahrada

Kristián maminku přerostl o hlavu

Kristián už dávno není malý kluk, ze syna Partyšové vyrostl fešák, který maminku dokonce přerostl a letos v zimě oslaví již šestnácté narozeniny. „On je skvělej. On na sobě strašně pracuje, je denně ve fitku a je to fakt krásný kluk. Teď chodí na střední. Jasně, že občas třeba dělá, že mě neslyší, ale vždycky si všechno vyříkáme. Nedělá žádné věci, které by neměl. Já jsem ho i seznámila s drogovou tematikou,“ přiblížila s tím, že je obeznámený i ohledně vztahů s dívkami.

Podívejte se, co na sebe prozradila Gabriela Partyšová:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.