Gabriela (105 kg) za 10 let přibrala 50 kilogramů. Teď velkou část kilogramů zhubla díky jídlům KetoFit!

KetoFit 2022 - Gabriela proměna

Za deset let jsem přibrala padesát kilogramů, přiznala se před osmi týdny na začátku proměny s KetoFit Gabriela. Místo starostí zajídala poklidný rodinný život, navíc má doma dcerku, která toho moc nenaspí. Do osmitýdenní výzvy s Ketofit se pustila s vervou a dole má několik konfekčních velikostí!

Zamilovala se, našla si životního partnera a posledních deset let Gabriela nesportovala. Atraktivní blondýna přibrala neuvěřitelných padesát kilogramů za jednu dekádu. Teď je maminkou a na hubnutí s vlastním jídelníčkem a pravidelným pohybem nemá čas. Gábi se díky aktivní dceři nevyspala už několik let, proto jí KetoFit tak vyhovuje. Keto dieta KetoFit jí totiž dokázala nabídnout jednoduchou a rychlou změnu životního stylu. Kromě toho má také reálné výsledky v rychlém hubnutí.

Po nočním luxování ledničky přišla u Gabriely změna. Cítím se lehká, říká

„Snažím se nejíst přes den, ale udělám nálet v devět večer na ledničku,“ prozradila před osmi týdny výživové poradkyni Petře Tomanové. Rapidnímu nárůstu váhy určitě pomohl i značný nedostatek spánku, domnívá se odbornice.

Proces hubnutí s KetoFit? Volné kalhoty jsem měla už po prvním týdnu

Jak se Gabriele hublo? „Na sobě jsem to cítila hned po prvním týdnu. První týden mi už byly volné kalhoty, to je super,“ říká s úsměvem. Za osm týdnů s KetoFit se jí povedlo změnit životní styl. Příprava pěti jídel KetoFit denně byla pro Gábi jednoduchá, stíhala ji i s péčí o malou dceru.

„Je to parádní. Když člověk nemá čas, vezme shaker, zaleje vodou a vezme si koktejl s sebou. Žádné vyvařování, žádných pět krabiček,“ zmínila velkou výhodu jídel KetoFit. „Nejvíc mi chutnal právě koktejl a tyčinky. Hodně mi také chutnala proteinová Pana cotta, kterou jsem si ochucovala sladkými příchutěmi bez cukru.“

Právě příchutě KetoFit prý Gábinu zachránily od chuti na sladké. „Já jsem celé dva měsíce neměla chuť zhřešit něčím sladkým, protože ty příchutě jsou sladké dost, chuť na cukr dokonale nahradí,“ říká Gabriela. „Co je obrovská výhoda, produkty KetoFit mají nejmenší obsah sacharidů mezi keto dietami. Právě nízký obsah sacharidů zajistí rychlejší hubnutí,“ dodává Petra Tomanová.

S KetoFit bude Gabriela hubnout dál

„Ač to bylo těžké, tak je hubnutí s KetoFit motivační a nakopávací proces. Je to skvělý start, kdy se v těle vše správně rozběhne a hubnutí funguje tak, jak má. Člověk se pak sám od sebe nechce vrátit do starých kolejí,“ říká Gabriela, jež musela těsně po proměně nakoupit nový šatník o několik velikostí menší. Pro mladou maminku to však není konečný cíl, na tvarování postavy bude s KetoFit pracovat dál.

Sledujte KetoFit na Facebooku, Instagramu

Proč jsme zvolili v Prima ŽENY spolupráci právě s KetoFit? Důvodů je celá řada:

  • KetoFit je nejoblíbenější hubnutí mezi ženami
  • zajistí velmi rychlý úbytek váhy
  • bez hladu a bez dřiny
  • jako jediná dieta podporuje krásu a imunitu
  • nabízí špičková jídla bez chemie, bez GMO, bez přidaných cukrů
  • obsahuje nejméně sacharidů pro nejrychlejší hubnutí a udržení váhy
  • má vysoké hodnocení na Heuréka.cz a Zboží.cz, ženská keto dieta roku 2022
  • miliony snědených jídel, ověřeno přes 100 000 zákaznic v ČR a SR
  • přes 30 000 fanoušků na Facebooku, Instagramu

Pokud chcete také změnit životní styl a rychle se zbavit nadbytečných kilogramů jako dámy v proměně roku, vsaďte také na keto dietu.

Děkujeme společnosti Dermacol za líčení účastnic proměny.

Sledujte hubnutí Gabriely ve skupině na Facebooku zde

Chcete se inspirovat dalšími příběhy žen, které zhubly? Podívejte se tady.

Jak Gabriela hubla během týdnů?

Dva týdny s KetoFit:

Čtyři týdny s KetoFit:

Šest týdnů s KetoFit:

Osm týdnů s KetoFit:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.