Celebrity

29. září 2024 18:46

Josef Šťastna

Gigi Buffon se oženil. Fotbalista si vzal ženu, se kterou podváděl Šeredovou

Legendární italský fotbalový brankář Gianluigi Buffon (46) se oženil. Svatba proběhla v severozápadním Toskánsku. Buffon si vzal ženu, na kterou nemá hezké vzpomínky Alena Šeredová (46).

Fotbalový brankář Gianluigi Buffon a česká modelka Alena Šeredová měli hezké manželství, dokud se Gigi nezakoukal do televizní reportérky Ilarie D'Amico (51). Právě tato žena dokázala italskou fotbalovou legendu dohnat k rozvodu a nakonec znovu před oltář.

Veselka proběhla v severozápadním Toskánsku v provinciích Lucca a Massa-Carrara s nádhernými výhledy na moře. Mezi svatebními hosty, kterých bylo více než 200, nechyběla řada sportovních hvězd z celého světa. Novomanželský slib Buffon pronesl také před herečkou Monicou Belluci a filmovým režisérem Timem Burtonem.

Novomanželé sdíleli radostnou novinku na sociálních sítích, kde se fanoušci mohou pokochat, jak to páru slušelo. "Konečně MY," uvedli stručně a jasně. Pro Buffona jde o druhý sňatek. Z manželství s Alenou Šeredovou má dva syny - Davida Lee a Louise Thomase.

ČTĚTE TAKÉ: Alena Šeredová odhalila smutné tajemství: Přišla o miminko

Alena Šeredová je také podruhé vdaná, jejím životním partnerem je miliardář Alessandro Nasi, se kterým má dceru Vivienne Charlotte.

Podívejte se na rozhovor s Alenou Šeredovou:

Sdílejte článek
Štítky rodina společnost manželství fotbalista celebrity fotbal Toskánsko Alena Šeredová Gianluigi Buffon Tim Burton Lucca David Lee Louis Thomas společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 9. 2024

Romantika pro vás dnes rozkvétá. Pokud jste nezadaní, procházka po okolí by vám mohla zprostředkovat kontakt s někým novým a zajímavým, Berani. Pokud jste zadaní, mohli byste si se svou drahou polovičkou naplánovat výlet mimo město, třeba víkendový pobyt. Výlet může částečně souviset s obchodem. Je to skvělá doba pro psaní, i kdyby to měl být jen dopis příbuznému.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.