Celebrity

27. září 2024 10:11

David Laštovka

Gottová s dcerami vyměnila Bertramku za moderní dům za 68 milionů. Z vily bude muzeum

TOP STAR 30.1.2016 - Karel Gott - vila na Bertramce

Ivaně Gottové se podařilo to, co žádné jiné ženě. Jako jediná dovedla k oltáři nejslavnějšího českého zpěváka Karla Gotta, s kterým má dvě dcery: Charlotte a Nelly. Co se v životě vdovy pět let od manželovy smrti změnilo, jak se jí dnes daří a co dělá?

Vila Bertramka, kde Karel Gott žil od roku 1974, nejdříve sám, poté i se svou milovanou rodinou, se v brzké době promění v unikátní muzeum. Vdova Ivana v něm má v plánu vystavit všech dvaačtyřicet zpěvákových slavíků, zlaté, platinové, diamantové desky, které během kariéry získal, a jiné vzácné trofeje. K vidění budou také Gottovy nejmilejší starožitné kousky. Na stěnách si bude možné prohlédnout obrazy, které maloval, z terasy pokochat výhledem na Hradčany (na ten se můžete podívat už teď v úvodním videu z roku 2016).

Čtěte také: Lékaři konečně zjistili, co skolilo Jiřinu Bohdalovou. Nepříjemná bakterie Yersinia

Za novou vilu zaplatila 68 milionů korun

Ivana s dcerami Charlotte Ellou a Nelly Sofií už mají nový domov. Našly ho na pražském Smíchově, poblíž Bertramky, a půjde o skutečný skvost. V moderně vyhlížející novostavbě se nachází pět obytných místností. Vdova za ni zaplatila 68 milionů korun. Smlouvu nepodepsala jako fyzická osoba, ale jako jednatelka společnosti Karel Gott Agency s.r.o. Dům tedy patří její firmě.

Jak to má s láskou?

Oslovení blízcí přátelé Karla Gotta tento krok Ivaně schvalují. „S Ivanou jsem se o tom bavil. Když budu mluvit za sebe, tak udělala jednoznačně správné rozhodnutí, což jsem jí také řekl,“ uvedl pro web Prima Ženy Michal David. „Myslím, že muzeum ve vile na Bertramce je skvělý nápad a fanoušci to velmi ocení,“ dodal hitmaker.

Mohlo by vás zajímat: Manžel Dominiky: Napíšu pravdu o sexuální orientaci Gotta. Vím, co se dělo za zdmi Bertramky

Co se týče nové lásky, na tu Ivana Gottová nemá pomyšlení. Stará se o dvě dospívající dcery a pečuje o odkaz svého zesnulého muže, který měl fanoušky nejen v Čechách, ale i v zahraničí.

Píseň Lady Carneval prý vznikla za 20 minut. Připomeňte si Karla Gotta a jeho spolupráci s Karlem Svobodou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.