Celebrity

27. září 2024 16:22

Tomáš Durčák

Halina Pawlowská je ve vážném stavu v nemocnici, trápí ji potíže s dýcháním

Halina Pawlovská má covid

Známá spisovatelka Halina Pawlowská podle všeho bojuje s nelehkými zdravotními komplikacemi. Jak informoval Blesk.cz, skončila ve vážném stavu v nemocnici kvůli problémům s plícemi, potažmo dýcháním. V roce 2021 prodělala covid, po němž může člověk trpět takzvaným postcovidovým stavem, který je charakterizován i plicními problémy.

Naplánovaná představení a vystoupení Haliny Pawlowské jsou v současnosti rušena, nebo přesouvána dále do budoucnosti. Její čtenáři a příznivci si budou muset na osobní setkání počkat, jelikož spisovatelka podle všeho musela být ve vážném stavu hospitalizována.

„Ano, je v nemocnici,“ cituje Blesk režiséra Karla Czabana, partnera Pawlowské, který dodal: „Měla problémy s dýcháním.“ Konkrétně má jít o komplikace spojené s plícemi. Halina Pawlowská je sice proti covidu očkovaná, avšak i přesto onemocnění před třemi lety prodělala (viz. úvodní video z roku 2021) a je možné, že aktuálně trpí takzvaným postcovidovým syndromem. „Užívejte jako diví, dokud jste živí,“ zněla před lety slova Haliny poté, co zákeřný koronavirus porazila.

Spisovatelka byla koncem loňského roku hostem talkshow 7 pádů Honzy Dědka, kde mimo jiné popsala, jaký má vztah se svým vnukem Hugem. Zavzpomínala také na své vůbec nejhorší rande v životě, které proběhlo na horách s lyžařským instruktorem.

„V horské chatě jsem pro povzbuzení pila vodku, dvanáct vodek. A pak se mi podařilo sjet sjezdovku na jedné lyži, z čehož mohl být ohromený. Nějak jsem zastavila, upadla jsem do mdlob a on mě pak táhl k jiné chalupě. A pak jsem jenom slyšela, jak někdo říká: Tady jela rolba? Pak z toho teda nebylo nic,“ uvedla Halina Pawlowská s humorem sobě vlastním. Přejeme jí brzké uzdravení, aby jej brzy mohla zase okolo sebe šířit a rozdávat.

Halina Pawlowská v pořadu 7 pádů Honzy Dědka prozradila, že ráda pořizuje deky a pak je počítá:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 9. 2024

V lásce a romantice by se vám nyní mělo dařit, Berani. Něco ve vás vzbudilo detektivní náladu a vy toužíte zkoumat, pátrat a hledat pravdu v každé situaci. Váš fundovaný, stabilní a praktický přístup bude vaší největší předností. Ujistěte se, že dnes necháte roli mučedníka někomu jinému. Vy jste ten, kdo musí převzít kontrolu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.