Celebrity

9. prosince 2023 06:00

Vanesa Havlíková

Pawlowská popsala své nejhorší rande: Dala dvanáct vodek a sjela svah na jedné lyži

Halina Pawlowská v 7 pádech Honzy Dědka

Spisovatelka Halina Pawlowská (68) nedávno na trh uvedla svou novou knihu, v které popisuje strasti a radosti při hledání lásky. Nyní přijala pozvání do talkshow u Honzy Dědka, kde zavzpomínala na jedno ze svých nejhorších rande a prozradila, jaký vztah má se svým vnukem Hugem (12).

Spisovatelka nedávno vydala svoji jednačtyřicátou knihu, která se jmenuje Rande. V rozhovoru s Honzou Dědkem právě téma randění otevřeli. „Každý rande je vlastně strašný. Já si nevzpomínám na žádný normální. Úspěšný rande je ale podle mě to, které končí vzájemnou láskou nebo vzájemnou lhostejností,“ prozradila na úvod 7 pádů Honzy Dědka.

Čtěte také: Halina Pawlowská o dětství: Kdybych flámovala po nocích, všem by to bylo jedno

Alkohol na kuráž

„A pak můžu vyprávět o dílčích rande, která byla fatální. A o těch jsem psala. Nevím, z jakýho zvláštního, asi masochistickýho, důvodu jsem si vybrala partnera, který měl touhu to rande zpestřit,“ vysvětlovala dále. A jaké je ideální rande podle Pawlowské? „Já nejradši sedím a koukám a lepší je, když mám před sebou jídlo,“ nastínila.

Přestože má radši poklidné randění, s neobvyklými návrhy se také setkala. „Ale pak přijde někdo s něčím, co se špatně odmítá. Třeba, že půjdeme na lodičky. A jednou se do mě jeden zamiloval, já z toho byla omámená, že jsem se do něj taky skoro zamilovala. To byl lyžařský instruktor. Zamilovali jsme se do sebe v baru, v bezpečným místě. Ale pak jsem za ním musela jet na ty hory,“ zavzpomínala.

Ve chvíli, kdy byla ze seznamování příliš nervózní, posilnila se alkoholem. „V horské chatě jsem pro povzbuzení pila vodku, dvanáct vodek. A pak se mi podařilo sjet sjezdovku na jedné lyži, z čehož mohl být ohromený. Nějak jsem zastavila, upadla jsem do mdlob a on mě pak táhnul k jiný chalupě. A pak jsem jenom slyšela, jak někdo říká: Tady jela rolba? Pak z toho teda nebylo nic,“ uvedla Halina Pawlowská s humorem sobě vlastním.

Kromě Pawlowské se v talkshow představil také zpěvák Marek Ztracený.

Vztahy s vnukem

Smysl pro humor zdědili i její potomci. „Můj syn má úsporný smysl pro humor, on totiž nemluví. Moje děti samozřejmě mají smysl pro humor, nepochybuju o tom. Vnuk Hugo taky. Je mu dvanáct a já si s ním velmi rozumím,“ popsala v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, který můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě, vztah se svým vnukem.

S maminkou jsou často v konfliktu, se mnou ne. Moje dcera říká, že je to proto, že já po něm nic nechci. Tak jsem o tom přemýšlela a usoudila jsem, že je to pravda. Tak jsem mu jednou řekla, že po něm taky budu něco chtít. A on se na mě podíval a řekl: Babičko, přece nezničíš náš vztah,“ pobavila  spisovatelka na závěr talkshow.

V talkshow se představila také herečka Míša Pecháčková:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.