Celebrity

14. října 2024 12:20

Tomáš Durčák

Hana Vagnerová je ve vztahu na dálku šťastná. Láska a důvěra tam pořád je, říká

Zdá se, že Hana Vagnerová (41) po řadě osobních překážek i hledání skutečné lásky konečně našla toho pravého. Už tři roky je totiž šťastná po boku Francouze Nicolase (37), s nímž spolu randí na dálku. Proto se nabízí otázka, zda ve vztahu neplánují další krok, jako je třeba společná domácnost nebo myšlenky na rodinu.

Herečka Hana Vagnerová se dlouhodobě netají tím, že muži tady doma v Česku ji z nějakého důvodu příliš nepřitahují. V minulosti lásku hledala po boku několika cizinců, avšak poslední tři roky je zcela šťastná po boku Nicolase Escaviho, o čtyři roky mladšího Francouze. Ten miluje nejen extrémní sporty a adrenalin, ale zároveň je dokumentarista, takže s Vagnerovou mají něco společného.

„Potkali jsme se ve Francii. Měli jsme společné kamarády. On surfuje, objel na paddleboardu Francii, točí si o tom dokumenty. Je hodně odvážný a extrémní sportovec,“ popsala zamilovaná Vagnerová před dvěma lety v show 7 pádů Honzy Dědka, čím ji Nicolas zaujal. Tehdy zároveň popsala, že svatba aktuálně není něčím, na co by měla myšlenky.

Fakt, že pár spolu spokojeně koexistuje již tři roky, je o to zajímavější, že jde po celou dobu pouze o vztah na dálku. Zatímco Hanka má skvěle rozjetou kariéru tady v Česku, její charismatický partner je na tom podobně v rodné Francii. I přesto se však dokáží v určitých intervalech vídat a zároveň si vzájemně ponechávat dostatek prostoru na vlastní práci.

„Zatím to vychází hrozně dobře. Myslím si, že jsme si v tom našli rytmus. Vidíme se poměrně dost často a dáváme si prostor jeden druhému dělat si své projekty, takže zatím musím zaklepat, že to funguje moc pěkně,“ pochlubila se Vagnerová v rozhovoru pro eXtra.cz. „Naštěstí mě vůbec k ničemu nepřesvědčuje. Říká mi, že jestli jsem šťastná v tom, co dělám, tak je rád, že jsem i nadále šťastná,“ zareagovala herečka na dotaz, zda na ni partner nenaléhá, aby se třeba přestěhovala za ním do Francie.

Vagnerová se také netají tím, že ji volnost, kterou v současném vztahu má, velmi vyhovuje. Čímž tak trochu naznačila, že svatba nebo společná rodina stále nejsou témata, jimž by se ve své hlavě nějak extrémně často věnovala. „Samozřejmě nějakou vizi do budoucna máme,“ naznačila Hanka, že navzdory volnosti i vzdálenosti, která ji s partnerem dělí, bere jejich lásku velmi vážně a je připravena vše posunout v budoucnu dále.

„Ale nějak na to netlačíme a necháváme jeden druhému prostor. Ta láska a důvěra tam pořád je, tak doufám, že tam bude dál,“ uzavřela herečka s tím, že vztah na dálku od obou partnerů zkrátka vyžaduje nejen více trpělivosti či tolerance, ale také nemalou míru vzájemné důvěry.

Petra Nesvačilová a Hana Vagnerová chodily současně se stejným klukem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.