Celebrity

7. května 2023 11:50

Gabriela Kolinová

Odstrčený Harry spěchal z korunovace za synem na oslavu. Meghan pekla Archiemu dort

Harry odjíždí z korunovace

Princ Harry se na korunovaci svého otce, krále Karla III., v podstatě jen mihnul. Moc vřelého přivítání od příbuzných se nedočkal. A tak ceremonii „přetrpěl“ a pak rychle uháněl na letiště, aby byl co nejdříve u své rodiny v Kalifornii. Jeho syn Archie měl totiž v ten den čtvrté narozeniny. Zdroje blízké vévodovi a vévodkyni ze Sussexu podle deníku Daily Mail uvedly, že měl „skromnou“ oslavu na zahradě s citrónovým dortem, který upekla maminka Meghan Markle.

Princ Harry byl během korunovace usazen ve třetí řadě vedle svých sestřenic, princezen Beatric a Eugenie a jejich manželů, s nimiž má nyní vřelejší vztahy než se svým bratrem či otcem. Žádné narovnání vztahů se zřejmě nekonalo a tak hned po ceremonii Harry uháněl na letiště, aby byl co nejdříve zase u své ženy a dětí. Jejich syn Archie totiž 6. května slavil své čtvrté narozeniny.

Princ Harry opustil korunovaci hned po bohoslužbě ve Westminsterském opatství a spěchal na londýnské letiště Heathrow v elektrickém BMW se zatemnělými skly. „Byl odhodlaný vrátit se včas domů, aby stihnul část Archieho oslavy a byl tak se svým synem v den jeho narozenin,“ uvedl zdroj podle webu Daily Mail.

Vévoda ze Sussexu nastoupil do letadla v 15:45 a přistál v Los Angeles v 18:55 místního času. Cesta z Los Angeles do jejich sídla v Montecito trvá ještě asi 90 minut. Je tedy jasné, že domů dorazil večer a z oslavy čtyřletého Archieho už moc nestihl. „Harry byl odhodlaný vrátit se, aby Archieho ještě aspoň uložil do postele,“ dodal zdroj blízký Harryho rodině.

Zatímco na děti jeho staršího bratra Williama se upíral zrak celého světa, jejich bratranec Archie si užíval soukromou oslavu narozenin v jejich rodinném sídle v Montecitu v Kalifornii (dům stál zhruba 11 milionů liber).

Vévodkyně ze Sussexu upekla čtyřletému Archiemu citronový dort z ovoce, které jim roste na zahradě. Na narozeninové oslavě nechyběla ani Archieho babička Doria Ragland a přátelé Meghan a Harryho. Je možné, že na večírek dorazily i některé celebrity, se kterými pár kamarádí. Příkladem může být moderátorka Oprah Winfrey. Podle obeznámeného zdroje šlo o malé, intimní setkání.

Meghan se nechtěla účastnit korunovace krále Karla III. právě kvůli Archieho narozeninám. Přišlo jí, že by nebylo přirozené dělat v tento významný den něco jiného než oslavovat jejich syna. Zároveň prý nechtěla na korunovaci vzbudit poprask.

Princ Harry po korunovaci krále Karla III. hned odletěl zpět do Kalifornie

Sdílejte článek
Štítky letiště narozeniny dort princ Harry Meghan Markle Kalifornie Sussex korunovace Karel III. slavnost Archie Mountbatten-Windsor korunovace Karla III.

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.