Herec Filip Rajmont natáčel postelovou scénu se svou matkou. Nikdo mě netrumfne, říká

Filip Rajmont a Oskar Hes v Show Jana Krause

Herci Filip Rajmont (46) a Oskar Hes (25) spolu vystupují v divadelním představení, které trhá rekordy. Proto se v červeném gauči u Jana Krause rozpovídali o zážitcích z prken, která znamenají svět. Řeč ovšem došla také na postelové scény.

Herce Filipa Rajmonta (46) a Oskara Hese (25) spojuje kultovní představení Klec bláznů, které se stalo doslova divadelním hitem a ve kterém oba hrají. „Je to komedie, dobrá komedie o dvou homosexuálech, kteří společně vychovávají dítě,“ představil ve stručnosti děj hry jeden z protagonistů.

Mohlo by vás zajímat: Eduard Cupák se nebál přiznat, že je homosexuál. Kvůli své orientaci byl vyslýchán StB

„Je to syn a ten se ve škole zamiluje do spolužačky. Chce si ji vzít a přijde to oznámit svým rodičům. Sdělí jim, že se přijedou představit rodiče té dívky, kteří jsou zase úplný protipól. Tatínek je senátor za konzervativní stranu. Takže tam jde o společenský střet. A o tom střetu to je. A taky o tom, že dva homosexuálové mohou dobře vychovat syna,“ dodal Rajmont. Přestože byla tato divadelní hra napsána už před několika desítkami let, nic jí to neubírá na aktuálnosti. „Já jsem chtěl tohle vždycky dělat, mně se to téma moc líbilo,“ uvedl Filip. „Takže jsem to s nadšením přijal. Zkoušení bylo super. Bylo to těžké, ale zdá se, že to lidi zajímá,“ uzavřel herec.

Postelové scény

Zatímco Filip Rajmont je už známý a etablovaný herec a dabér, mimochodem také vnuk význačného českého herce, dramaturga a režiséra E. F. Buriana, jeho kolega Oskar Hes je teprve na počátku své herecké kariéry. Také on je ale z umělecké rodiny, jeho tatínek byl velice známý tanečník a choreograf Richard Hes, jehož jméno je spojeno s hudební skupinou Uno. Oba herci se potkali rovněž v jednom seriálu, v němž Filip okouzluje svojí podobou s bulvárním novinářem Pavlem Novotným a Oskar rolí Rudolfa Hrušínského nejmladšího.

Čtěte také: Eva Pavlová vyjádřila podporu homosexuálům. K duhové stužce si připnula brož s Mickou

„Lidi se diví, jak je možné, že jsem mu tak podobný a že jsem tak nechutný,“ posteskl si Filip, který byl 13 let členem souboru Národního divadla a nyní je na volné noze. „Cítil jsem, že už jsem tam tak divně zaparkovaný a že z šatny na jeviště jdu dýl, než na tom jevišti pak jsem,“ vysvětlil důvody svého rozhodnutí. „Studoval jsem Ježkovu konzervatoř, obor muzikál,“ řekl o sobě Oskar. „Na pražskou mě nevzali,“ dodal. Přiznal však, že zpěv mu moc nejde a že to musel utáhnout přes pohyb. „Něco zazpívám, ale žádnou velkou muzikálovou árii, ten dar opravdu nemám,“ upřesnil Oskar.

Ve Švandově divadle ho diváci mohou vidět v představení, jehož tématem je znásilnění. I na toto téma si pak pánové předali své herecké zkušenosti. „Točil jsem se svojí vlastní matkou postelovou scénu,“ vzpomínal Filip Rajmont na peprné natáčení detektivky s Kateřinou Burianovou. „Šel jsem normálně až do top levelu,“ dodal Filip v Show Jana Krause, kterou můžete vidět každou středu od 21:40 na Primě. Od té doby ho prý nikdo žádným vyprávěním o postelových scénách netrumfne.

Filip Rajmont se objevil také v pořadu 7 pádů Honzy Dědka:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.