Celebrity

14. května 2023 06:30

Kisa Císařová

Herec Jakub Slach je bavič. Naší redaktorce vyznal lásku a štábu vzal světlo

30+ Otázek Jakub Slach

Jakub Slach (43) je šoumen a šprýmař a dokázal to i našemu štábu během natáčení pořadu 30+ Otázek. Nejen že technikovi v průběhu natáčení vzal světlo, málem si ho i odnesl a redaktorce se vyznal ze vřelých citů. Prozradil také nemálo pikantérií z nového seriálového hitu i ze svého soukromí.

Nechat nahlédnout do zákulisí za oponu, i když v tomto případě spíš za kamery, a prozradit, kdo nejvíc kazil záběry, to se hercům většinou nechce. Jakub Slach se toho ovšem nebál. „Kdo nejvíc kazil záběry? Karel Janák,“ vystřelil v pořadu 30+ Otázek bez zaváhání jednoznačnou odpověď se jménem režiséra seriálu Jakub Slach. Když pak herec, který v Agrometalu ztvárňuje postavu Honzina, dostal příležitost někoho pochválit, jelikož jedna z otázek zněla: Kdo nejvíc držel náladu mezi klapkami? I na ni našel Jakub Slach vtipnou odpověď.

Mohlo by vás také zajímat, co řekl Rudolf Hrušínský o novém seriálu: Manželka byla ze scénáře zmatená, ale budete se bavit

„Já myslím, že kafe a vůbec energetické nápoje,“ nezaváhal herec, jehož vzorem byl a je Oldřich Kaiser. Ze světových pak Jakub Slach obdivuje Rowana Atkinsona a Pierra Richarda. Překvapivě to ale nebyl nikdo z hereckých kolegů a kolegyň, kdo dal Jakubovi v začátcích jeho kariéry zásadní radu, kterou by si dodnes pamatoval a ze které by čerpal. Byla to totiž jeho babička.

A co mu řekla? I to nám Jakub Slach prozradil: „Ty chceš být herec?! Vždyť nemáš talent!“ Podle Jakubových slov ho tenhle babiččin výrok pořádně nakopl. Dnes je z něj úspěšný harcovník divadelních jevišť a exceluje také před televizní kamerou. Aktuálně třeba právě v seriálu Agrometal v roli Honzina, který je podle Jakubových slov boží bytostí. A jednu věc má prý herec se svou postavou společnou.

Přečtěte si také: Frontman Kabátů má jasno. Revivaly kapely chce v seriálu Agrometal vymazat ze světa

„To je zajímavé. Já s mým bratrem jsme také žili v bytě u babičky. Rodiče bydleli níž, a my bydleli v bytě s babičkou. Ale číst a psát umím,“ ujistil všechny diváky pořadu 30+ Otázek. A přestože v pořadu zaznívají otázky vesměs výhradně zpoza kamery, neřízená střela Jakub v jednu chvíli vypálil dotaz: Nejsem tady moc tmavý? A aniž by počkal na odpověď, sáhl za kameru pro světlo a zbytek rozhovoru absolvoval se světlem v ruce, přičemž si z bezprostřední blízkosti svítil do obličeje.

Ve video rozhovoru v úvodu článku se dále dozvíte, proč v jednu chvíli Jakub Slach řekl redaktorce: „Miluju tě. Jsi krásná.“ Prozradil také, jaký mají vztah se seriálovým kolegou Lukášem Příkazkým a proč chtěl být tanečníkem v lidovém souboru.

Sdílejte článek
Štítky láska herec videokamera 30+ Otázek Karel Janák seriál Agrometal vtipné video Jakub Slach

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.