Celebrity

14. května 2023 06:30

Kisa Císařová

Herec Jakub Slach je bavič. Naší redaktorce vyznal lásku a štábu vzal světlo

30+ Otázek Jakub Slach

Jakub Slach (43) je šoumen a šprýmař a dokázal to i našemu štábu během natáčení pořadu 30+ Otázek. Nejen že technikovi v průběhu natáčení vzal světlo, málem si ho i odnesl a redaktorce se vyznal ze vřelých citů. Prozradil také nemálo pikantérií z nového seriálového hitu i ze svého soukromí.

Nechat nahlédnout do zákulisí za oponu, i když v tomto případě spíš za kamery, a prozradit, kdo nejvíc kazil záběry, to se hercům většinou nechce. Jakub Slach se toho ovšem nebál. „Kdo nejvíc kazil záběry? Karel Janák,“ vystřelil v pořadu 30+ Otázek bez zaváhání jednoznačnou odpověď se jménem režiséra seriálu Jakub Slach. Když pak herec, který v Agrometalu ztvárňuje postavu Honzina, dostal příležitost někoho pochválit, jelikož jedna z otázek zněla: Kdo nejvíc držel náladu mezi klapkami? I na ni našel Jakub Slach vtipnou odpověď.

Mohlo by vás také zajímat, co řekl Rudolf Hrušínský o novém seriálu: Manželka byla ze scénáře zmatená, ale budete se bavit

„Já myslím, že kafe a vůbec energetické nápoje,“ nezaváhal herec, jehož vzorem byl a je Oldřich Kaiser. Ze světových pak Jakub Slach obdivuje Rowana Atkinsona a Pierra Richarda. Překvapivě to ale nebyl nikdo z hereckých kolegů a kolegyň, kdo dal Jakubovi v začátcích jeho kariéry zásadní radu, kterou by si dodnes pamatoval a ze které by čerpal. Byla to totiž jeho babička.

A co mu řekla? I to nám Jakub Slach prozradil: „Ty chceš být herec?! Vždyť nemáš talent!“ Podle Jakubových slov ho tenhle babiččin výrok pořádně nakopl. Dnes je z něj úspěšný harcovník divadelních jevišť a exceluje také před televizní kamerou. Aktuálně třeba právě v seriálu Agrometal v roli Honzina, který je podle Jakubových slov boží bytostí. A jednu věc má prý herec se svou postavou společnou.

Přečtěte si také: Frontman Kabátů má jasno. Revivaly kapely chce v seriálu Agrometal vymazat ze světa

„To je zajímavé. Já s mým bratrem jsme také žili v bytě u babičky. Rodiče bydleli níž, a my bydleli v bytě s babičkou. Ale číst a psát umím,“ ujistil všechny diváky pořadu 30+ Otázek. A přestože v pořadu zaznívají otázky vesměs výhradně zpoza kamery, neřízená střela Jakub v jednu chvíli vypálil dotaz: Nejsem tady moc tmavý? A aniž by počkal na odpověď, sáhl za kameru pro světlo a zbytek rozhovoru absolvoval se světlem v ruce, přičemž si z bezprostřední blízkosti svítil do obličeje.

Ve video rozhovoru v úvodu článku se dále dozvíte, proč v jednu chvíli Jakub Slach řekl redaktorce: „Miluju tě. Jsi krásná.“ Prozradil také, jaký mají vztah se seriálovým kolegou Lukášem Příkazkým a proč chtěl být tanečníkem v lidovém souboru.

Sdílejte článek
Štítky láska herec videokamera 30+ Otázek Karel Janák seriál Agrometal vtipné video Jakub Slach

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.