Celebrity

25. září 2022 13:26

Vanesa Havlíková

Herec Karel Zima se s manželkou pokoušejí o miminko. Uvažují také o adopci

Oblíbený herec ze seriálu Slunečná Karel Zima (50) se svou manželkou Lucií (31) chtějí miminko. Herec má z předchozího vztahu už dvě dospělé děti Agátu (21) a Jonáše (18), pro Lucii by společný potomek byl jejím prvním. Přes veškerou snahu se ale bohužel dvojici zatím s početím nedaří.

Jako manželé jsou velmi sehraní a vše jim šlape jak hodinky. Není tedy divu, že by se manželé chtěli společně stát i rodiči.

Svatba žádné zásadní změny nepřinesla

Dvojice už spolu žila dlouhou dobu i před svatbou, takže se u nich po svatbě nic nezměnilo.

„Je to stále stejné. Když jsem se den po svatbě probudila, cítila jsem se jako Kumbárová, ale vlastně už jsem byla Zimová. Takže se nic nezměnilo,“ prozradila Lucie během rozhovoru pro Blesk.cz

„Jo, to je asi jediné. Mě taky baví a je pro mě vzrušující nebo rajcovní, že už mám doma Zimovou. Že nemám Kumbárovou. A pak tohle (Karel ukazuje na snubní prsten.). Ale jinak je asi všechno stejné. Třikrát denně chodím na záchod a pořád nejím vnitřnosti. Nic se nezměnilo,“ odpověděl na otázku Karel a potvrdil tak, že se u nich nic zásadního po svatbě nezměnilo.

Herec Karel Zima prožívá krásné období:

Svatební cesta

Po každé svatbě následuje obvykle svatební cesta. Ani u Zimových nebyla výjimka a krátce po svatbě vyrazili do Itálie.

„Byli jsme týden v Toskánsku. V Itálii jsem byl poněkolikáté, ale v Toskánsku poprvé. Znal jsem Toskánsko jen z vyprávění, filmů nebo dokumentů. A bylo to fantastické a nádherné. Chytli jsme sice nejvyšší teploty v Evropě za posledních asi tři a půl tisíce let (směje se). Mně to ale zase tak moc nevadí a přežila to i fena Růžena,“ zavzpomínal herec z divácky oblíbeného seriálu Slunečná na slunné Toskánsko.

Touha po miminku

Po miminku touží pár už déle, zatím se jim to ale bohužel nedaří.

„To není ani tak intimní otázka, pokud nebudeme probírat, jak to chceme provést. Ano, my bychom rádi měli miminko. Zatím se to nedaří zcela přirozenou cestou, takže se pokoušíme využít všech dostupných možných vědeckých prostředků, které jsou a doufáme, že to vyjde. S tím, že jsme otevřeni tomu, kdyby to nevyšlo, že bychom dítě adoptovali,“ prozradil pro Blesk.cz Karel Zima.

„Docházíme na jednu kliniku. Tam jsme spokojení. Podstoupili jsme už první pokus a ten nevyšel. Tak uvidíme, jestli vyjdou další. Možností je ale několik. Medicína je už tak otevřená. A případně je ta adopce. Říkali jsme si, že kdyžtak adoptujeme nějaké romské miminko. Ta jsou dostupná mnohem rychleji. Je to takové smutné, ale je to pravda,“ doplnila manžela Lucie.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.