Herec Ondřej Malý ukázal malého syna. Blonďatý andílek podobu s Kociánovou nezapře

Herec Ondřej Malý (58) s rodinou se zrakům veřejnosti spíše vyhýbá. Vídat ho tak můžeme primárně ve filmech a seriálech, v poslední době například v minisérii Banáni, v Agrometalu nebo v Bodyguardech. V dubnu se však herec ukázal ve společnosti i s malým synem Jakubem, který se na první pohled podobá své matce, herečce Kristýně Kociánové (39).

Ondřej Malý se nevyhnul vlně kritiky, když se potvrdilo, že to dal dohromady s herečkou Kristýnou Kociánovou. V té době byl totiž stále manželem Pavly Tomicové, proslulé svým smíchem a smyslem pro humor. Všichni tři se potkávali na place během natáčení seriálu Slunečná.

Ještě více pak Tomicovou zaskočilo, když zjistila, že její manžel čeká s milenkou dítě. Syn Jakub se Malému a Kociánové narodil v září 2022, jsou mu tedy necelé dva roky.

Mohlo by vás zajímat: Pavla Tomicová i přes dvě manželské zrady nepřišla o svůj úsměv, oporu má v dětech

Herecký pár si své soukromí pečlivě střeží, jen občas naznačí, že se jim daří dobře. Jako tomu bylo například v nedávném rozhovoru s Kristýnou Kociánovou, která byla na natáčení seriálu Na vlnách Jadranu pro Primu. „Natáčení v Chorvatsku je příjemný bonus, ale to cestování vám zabere celý den. Ale to si vůbec nechci stěžovat, jela jsem ráda. Byla to první nabídka na natáčení po porodu. Malému Kubovi bylo šest měsíců a já byla moc ráda, že si kreativní producentka Lucia Kršáková na mě vzpomněla. Byla jsem ráda, že mi i doma bylo umožněno odjet,“ usmívala se tehdy Kristýna, která nad scénami, které pro ni nebyly snadné zahrát, hodně přemýšlela. Naznačila tím také, že o malého Kubu se staral milující táta.

Naposledy byl Ondřej Malý po boku Kristýny Kociánové spatřen v lednu, na pohřbu herce Norberta Lichého. Teď v dubnu vyrazil do společnosti s roztomilým synem, který podobu se svou maminkou nezapře.

Podívejte se na jednu z nejnovějších seriálových rolí Ondřeje Malého:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.