Kristýně Kociánové se ztratilo dítě. Naštěstí jen při natáčení u Jadranu

Výbuch a pohřešované dítě – Na vlnách Jadranu (2)

Na tohle natáčení na prosluněném pobřeží Jadranu herečka a moderátorka Kristýna Kociánová (38) jen tak nezapomene. Emoce, které bohudík musela pouze hrát, jí otřásly o to více, že je sama matkou. Před kamerou tak prožila, jak děsivý a veliký může být strach o dítě. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

O co přesně šlo? Scénář Kristýně Kociánové předepsal zahrát matku, které se na dovolené ztratí syn, a obavy o něj jsou obrovské. „Do Chorvatska jsem jela dvakrát. Jednou to bylo na pět dní a podruhé na tři. Dokonce mi během natáčení vyšlo, že jsem měla den volna, to bylo nádherné,“ vzpomíná herečka na natáčení, které probíhalo loni v květnu.

„Natáčení v Chorvatsku je příjemný bonus, ale to cestování vám zabere celý den. Ale to si vůbec nechci stěžovat, jela jsem ráda. Byla to první nabídka na natáčení po porodu. Malému Kubovi bylo šest měsíců a já byla moc ráda, že si kreativní producentka Lucia Kršáková na mě vzpomněla. Byla jsem ráda, že mi i doma bylo umožněno odjet,“ usmívá se Kristýna, která nad scénami, které pro ni nebyly snadné zahrát, hodně přemýšlela.

Čtěte také:  Manžel Pavly Tomicové se stal otcem. Kristýna Kociánová porodila miminko

„Pro mě to bylo náročné natáčení v tom ohledu, aby to nebylo trapné. Musela se najít ta míra. Rozebírali jsme to i s režisérem Vojtou Moravcem, který chtěl, aby to bylo co nejvíc. Tak jsem křičela a brečela. Křičela a brečela. Měla jsem obavy, aby to bylo uvěřitelné. Na druhou stranu, kdyby se to opravdu stalo a ztratilo se mi dítě, tak v tu chvíli nebudu řešit, jestli jsem trapná, nebo ne. V tu chvíli je to o něčem jiném. Přiznám se, že jsem výsledek neviděla, natáčeli jsme v exteriérech a tam ani nebyla moc možnost se podívat na ten kopr,“ vysvětluje Kociánová a dodává, co bylo na celém natáčení seriálu Na vlnách Jadranu, který můžete sledovat ve středu ve 20:15 na Primě nebo na prima+, vůbec nejsložitější.

„Točí se to několikrát a v tu chvíli má herec pocit, že se úplně vydá. Jenže se logicky něco nepovede, musíš se vracet. Pak je třeba špatně něco technicky nebo spadne kolíček, otevře se stan… A vy to pokaždé nahazujete a je to vyčerpávající.“ Sama podobný strach herečka naštěstí nezažila a věří, že to tak zůstane. „Ne, díkybohu, ne! Ve chvíli, kdy má člověk dítě, tak ty věci vnímá trochu jinak. Jste víc ve střehu, neustále jste v pozoru!“ říká. Na druhou stranu sama rodičům několikrát zavařila. „Párkrát jsem se ztratila v obchodě. Jednou se topila na nějakém koupališti, to si pamatuji. Byla jsem takové dítě, které pořád někde lítalo,“ prozrazuje ještě milá herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.