Hanu Gregorovou okouzlil u Jadranu kolega Sebastian Cavazza. Je mužný a šikovný, říká

Pokračování seriálového hitu Pod hladinou Na vlnách Jadranu od 10. ledna na Primě

Natáčení volného pokračování seriálového hitu Pod hladinou zaválo Hanu Gregorovou do vln Jadranu. Při natáčení na ostrově Brač herečku okouzlily nejen místní krásy a jídlo, ale i slovinský kolega Sebastian Cavazza.

Hana Gregorová vzala svou roli v seriálu Na vlnách Jadranu s úsměvem. „Zahrála jsem si babku, co bych tak mohla jiného,“ prohlásila herečka, jejíž vnučku ztvárnila Natália Germáni.

„Známe se, už jsme spolu natáčely a je moc milá. Bylo to fajn,“ prozradila. Jediné, na co Gregorová nebyla zrovna zvyklá, bylo tempo místních ve štábu. „To, co oni natočili za den, by u nás bylo hotové za čtyři hodiny. U nich je tak všechno ,maňána‘, ale jinak jsou moc milí a přátelští,“ zavzpomínala na natáčení seriálu Na vlnách Jadranu, který můžete sledovat ve středu od 20:15 na Primě.

Jakmile měla herečka volno, trávila ho poznáváním ostrova a místní kuchyně. „Kdysi jsme do Chorvatska jezdili, ale na ostrově Brač jsem nikdy nebyla. Je přenádherný a nedivím se Lucii Kršákové a vedení Primy, že to místo vybrali. S režisérem Vojtou Moravcem se točilo fajn, znám ho léta a práce byla skvělá, ale je pravda, že to chorvatské líné tempo moc nedával. Všichni měli čas a bylo štěstí, že dováželi oběd na plac, protože si myslím, že kdyby ten oběd byl stylem, že se někam jede, už je nedají dohromady,“ smála se. A když je zmínka o jídle, místní kuchyni si herečka užila taky: „V restauracích se o nás krásně starali, personál byl moc milý, večeře skvělá a tak velká, že jsme ji ve dvou ani nesnědli.“

Čtěte také:  Balkánské srdce Sary Sandevy jásá. Na Jadranu natáčí i dělá tlumočnici

Třešničkou na dortu bylo pro Gregorovou natáčení se slovinsko-chorvatským kolegou Sebastianem Cavazzou. „Naučila jsem se jeho jméno, protože tatínka má Itala – a to jméno zní jako ta káva. Je to mužný, hezký chlap, moc milý a taky šikovný. Celé texty se totiž učil v češtině. Klobouk dolů, bylo to pro něj nesmírně náročné,“ svěřila se herečka, která umí celkem obstojně chorvatsky, takže o přátelské povídání mezi záběry nebyla nouze.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima seriál herec Hana Gregorová Jaderské moře Natália Germániová Brač Na vlnách Jadranu Sebastian Cavazza

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.