Celebrity

23. ledna 2024 10:05

Eliška Reiglová

Protivný bratr Buzz ze Sám doma je v problémech: Obvinění z násilí a hospitalizace

Herec Devin Ratray (47), nejlépe známý jako protivný bratr Buzz z komedie Sám doma, se potácí v problémech. Dlouhodobě se řeší jeho opletačky se zákonem, konkrétně byl obviněn z domácího násilí. V nedávné době byl navíc hospitalizován v nemocnici, a to v kritickém stavu.

Soud s Devinem Ratrayem byl odložen poté, co jeho právníci informovali soudce, že byl hospitalizován a nachází se v kritickém stavu. Není známo, co přesně bylo příčinou jeho pobytu v nemocnici, v soudních záznamech ovšem podle magazínu TMZ stojí, že v uvedenou dobu byl v jiném státě.

Filmový Buzz z oblíbené vánoční komedie je až po uši v problémech se zákonem. Stále ho vyšetřuje policie kvůli obviněním, která proti němu vznesla jeho expřítelkyně Lisa Smith. Tu měl v roce 2017 napadnout a před dvěma lety škrtit, obvinila ho navíc také ze znásilnění.

„Pamatuji si, že jsem se probrala, ale nemohla jsem se hnout. Nemohla jsem ani pořádně otevřít oči, ale slyšela jsem, co se děje, a cítila jsem, co se děje. Věděla jsem, že ti dva jsou pryč a že stále ležím na gauči,“ řekla Lisa Smith v rozsáhlém rozhovoru pro CNN a naznačila tak, že na ni herec při údajném sexuálním útoku nebyl sám.

Zdroj magazínu TMZ uvádí, že v tuto chvíli už je Ratray v domácím léčení a odpočívá. Soud s ním byl odročen a bude probíhat až příští měsíc, a to právě z důvodů hercových zdravotních problémů.  Byl obviněn z trestného činu domácího násilí, ublížení na zdraví škrcením.

Domácí násilí je vážný problém. Českem nyní hýbe případ, kdy muž znásilňoval nevlastní dceru a dostal podmínku. Je to plivnutí do obličeje, říká o rozsudku Michaela Studená z iniciativy Pod svícnem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.