Celebrity

25. prosince 2022 11:55

Eliška Reiglová

Buzz ze Sám doma se potácí v problémech. Devina Ratraye vyšetřují kvůli znásilnění

Sám doma 2: Ztracen v New Yorku - upoutávka

Bývalý dětský herec Devin Ratray (45) hrál ve filmu Sám doma staršího bratra hlavního hrdiny. Jako Buzz dával malému Kevinovi pořádně zabrat, jeho expřítelkyně nicméně tvrdí, že je schopen mnohem horších věcí. Například znásilnění, kvůli kterému je nyní na základě jejího obvinění vyšetřován.

Když se dnes objeví zpráva, že některá z bývalých dětských hvězd provedla něco skandálního, či dokonce nelegálního, zřejmě to už nikoho moc nepřekvapí. Jejich inklinace k průšvihům je vysoká, Devina Ratraye ale expřítelkyně obvinila z obzvlášť vážných prohřešků.

Představitel Buzze z komedie Sám doma, na jejíž druhý díl s podtitulem Ztracen v New Yorku se můžete těšit 25. prosince ve 20:15 na Primě, je až po uši v problémech se zákonem. Aktuálně ho vyšetřuje policie kvůli obviněním, která proti němu vznesla jeho bývala partnerka Lisa Smith. Tu měl v roce 2017 napadnout a v loňském roce škrtit, nařkla ho navíc také ze znásilnění.

Slova bývalé přítelkyně

„Pamatuji si, že jsem se probrala, ale nemohla jsem se hnout. Nemohla jsem ani pořádně otevřít oči, ale slyšela jsem i cítila, co se děje. Věděla jsem, že ti dva jsou pryč a že stále ležím na gauči,“ řekla Lisa Smith v rozsáhlém rozhovoru pro CNN a naznačila tak, že na ni herec při údajném sexuálním útoku nebyl sám.

Pro tentýž zpravodajský web Devin Ratray prostřednictvím svého právního zástupce obvinění ze strany své expřítelkyně popřel s tvrzením, že s ní nekonsenzuální pohlavní styk neměl.

Ačkoliv byl Devin Ratray zatčen a převezen na policejní stanici, nebyl obviněn ze zločinů, kterých se podle své expřítelkyně dopustil. Lisa Smith tvrdí, že oficiálové, se kterými hovořila, ji špatně pochopili. „Policisté mylně věřili tomu, že chci zůstat v anonymitě a že nechci podniknout žádné právní kroky,“ řekla.

Aktuálně probíhá vyšetřování herce kvůli podezření z domácího násilí, sexuálního napadení a znásilnění. O průběhu vyšetřování se bohužel žádné aktuální informace neobjevují. Vypadá to tedy, že jasno bude až ve chvíli, kdy bude jméno Ratraye buď očištěno, nebo naopak navždy pošpiněno.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.