Kristýna Frejová přiznala, proč je herečkou. Lákal ji masochismus a pocit svobody

Herečka Kristýna Frejová v SJK

Říká se, že jablko nepadá daleko od stromu. Kristýna Frejová je toho důkazem. Herecký talent totiž zdědila po obou rodičích. A to i přesto, že si zpočátku ani jeden z nich nepřál, aby pokračovala v jejich šlépějích. Co ji k tomu tedy nakonec vedlo?

Kristýna Frejová je dcerou slavných hereckých rodičů Věry Galatíkové (†69) a Ladislava Freje (82) a její domovskou scénou je především pražské Švandovo divadlo. Diváci však mohou její herectví obdivovat také v oblíbených seriálech Modrý kód a Ohnivý kuře. Hned zkraje pořadu Show Jana Krause se pokusila svému hostiteli objasnit, co vede děti herců k tomu, aby se samy staly herci, ačkoli si to jejich rodiče vůbec nepřejí.

Mohlo by vás zajímat: Frejová v postelových scénách s Fingerem. Zbláznil ses? podala si herečka scenáristu

„Děti si to chtějí vyzkoušet. Chtějí zkusit, zda masochismus, co vidí doma, skutečně funguje,“ snažila se Kristýna najít na základě vlastní zkušenosti vysvětlení. „A ano, funguje to! Ale skýtá to také pocit určité svobody. Když se na jevišti zadaří, může si člověk víceméně dovolit říkat, co chce. A mě navíc okouzlilo divadlo již v době, kdy tady byl bolševik, takže to byl trochu únik,“ popsala herečka.

V experimentech a zakoušení věcí na vlastní kůži však Kristýna pokračuje stále dál, a tak dojde také na osobní zážitky z týdenní terapie tmou: „Je to bezvadné! Myslela jsem si, že vím, jak vypadá tma, ale věděla jsem prd. Protože tohle je tma, která se ani po týdnu nerozkouká. A bylo to účinné, protože jsem přišla o spoustu zbytečných kamarádů,“ přiznala Frejová v pořadu Show Jana Krause, který můžete sledovat ve středu od 23:10 na Primě.

Tanečník popsal změny ve výuce tance

Dále na červený gauč usedl majitel taneční školy Zdeněk Chlopčík. Jak se za dobu jeho působení změnila výuka v taneční škole? „Šaty, to se nezměnilo, černé boty také ne. Ovšem bílé rukavičky u nás mít nemusíte. Člověk si to bez nich více užije a tanec je o pocitech a o dotycích,“ vysvětlil Chlopčík Krausovi. Ještě větší radost však moderátorovi udělalo zjištění, že v kurzech pana Chlopčíka se nevyučují tance, při nichž dochází na parketu k posunu partnera, takže člověk neskončí u někoho úplně jiného, než s kým začal.

Čtěte také: 5 znamení zvěrokruhu, která to na tanečním parketu umí rozbalit. Patříte mezi ně?

Další dobrou zprávou pro mládence je i fakt, že dívky už do tanečních doprovázejí jejich matky. „Ony přijdou v polovině kurzů a pak až podívat se na závěr. Chtějí být překvapené, co se slečny a mladí muži naučí,“ vysvětlil fenomén své školy Zdeněk Chlopčík a dodal: „Když jsem chodil do tanečních já, také tam matky nechodily, protože v Ostravě matky pracovaly a večer byly tak sedřené, že si asi raději lehly na kanape.“ A lze chlapce žádajícího dívku o tanec odmítnout? „Samozřejmě, řekne: Promiň, už jsem zadaná. Na začátku musím ovšem slečny poučit, že to musí říct jemně, protože my muži jsme jemné a citlivé povahy,“ poradil pohotově tanečník. Jako poslední host se představila spisovatelka Viktorie Besó.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.