Celebrity

21. března 2024 09:30

David Laštovka

Milena Steinmasslová zažila drsný rozvod, létaly i pěsti. První láskou byl Jan Hartl

Milena Steinmasslová v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Milena Steinmasslová, která slaví 69. narozeniny, má za sebou hodně silnou životní zkušenost. Její rozvod se stejně starým kameramanem Romanem Pavlíčkem, s kterým má dva syny, Jana a Tomáše, se proměnil v jeden z nejdrsnějších rozchodů v českém showbyznysu.

Když se herečka Milena Steinmasslová před patnácti lety po šestadvacetiletém manželství s kameramanem Romanem Pavlíčkem rozváděla, probíhala mezi nimi mediální válka. Bojovalo se o majetek, děti i psa. Pavlíček dokonce do médií prohlašoval, že exmanželka proti němu poštvala oba jejich syny a ten starší ho měl fyzicky napadnout a zezadu ho bušit do hlavy. Také pro herečku byl rozvod velkou ranou, ze které se musela dlouho vzpamatovávat.

Když se s Hartlem rozešla kvůli jinému muži, nesl to těžce

Milena Steinmasslová na začátku své umělecké kariéry patřila k herečkám, po kterých muži šíleli. Jak prozradila v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, první velkou slávu zažila díky filmu Jak utopit doktora Mráčka anebo Konec vodníků v Čechách. „To byla malá role, ale byla jsem mladá a v plavkách. A tak jsem i přesto visela na skříňkách vojáků. To jsem zjistila z vyprávění. Byla to malá, ale důležitá role – rozhodně pro ty vojáky,“ sdělila s úsměvem Steinmasslová, která si zahrála i v oblíbených seriálech televize Prima Cesty domů nebo Rodinná pouta.

Přečtěte si také: Simona Stašová oslavila narozeniny prací. Radost jí udělal dárek od Bílé i Etzlera

Její první velkou láskou byl o tři roky starší herec Jan Hartl. Zamilovali se do sebe během studií na DAMU. Před kamerou se společně objevili například v normalizačním seriálu Muž na radnici, kde ztvárnili sourozenecký pár. Jejich vztah nakonec ukončila Milena, která se zakoukala do již zmíněného Pavlíčka a Hartla opustila. Ten to nesl velmi těžce a dlouho se s tím nemohl smířit.

Narodila se ve stejný den jako její babička

Málokdo ví, že Milena Steinmasslová má v občanském průkazu jiné křestní jméno. „Jsem pokřtěná Miloslava, po babičce, protože jsem se narodila na její narozeniny. Jenomže když jsem točila první film Už zase skáču přes kaluže, byl tam takový producent a říkal, že Miloslava Steinmasslová je moc dlouhé a nikam se to nevejde a že napíše Milena. A já byla mladá a blbá a řekla jsem ‚tak jo‘. Od té doby jedu jako Milena. Zvykla jsem si na to. Jenže začal boom balíčků. Něco jsem objednala, napsala jsem Milena, balíček přišel, šla jsem si ho vyzvednout, pošťačka chtěla občanku a tam byla Miloslava. A nechtěla mi to vydat. Jako herečka jsem Milena Steinmasslová a jako volič jsem Miloslava Steinmasslová. A jako volič přebírám balíčky,“ prozradila s úsměvem v pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

Sdílejte článek
Štítky rozvod láska rodina manželství narozeniny vztah seriál herec natáčení herečka děti Jan Hartl Milena Steinmasslová Roman Pavlíček

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.