Móda a krása

14. července 2024 10:00

Vanesa Havlíková

Hitem léta jsou sety připomínající pyžamo. Oblíbila si je Heidi Klum i Pergnerová

Hitem léta se opět stal komplet připomínající pyžamo. Ten si oblíbila řada slavných osobností, především díky tomu, že se jedná o kousek, který je vyráběn z lehkých a prodyšných materiálů, jež jsou ideální do horkých letních dnů. Nakombinovat jej lze jak s teniskami, tak s elegantní obuví. Inspirujte se a vyneste tento letní trend.

Pyžamové sety jsou často vyráběné z materiálů jako je satén, mušelín, len, bavlna či hedvábí. Právě díky prodyšnosti látky poskytují maximální komfort, což lidé ocení zejména během horkých letních dnů.

Čtěte také: Komplety à la pyžamo frčí! Morávková s Pergnerovou přišly na akci ve stejném outfitu

Nespočet kombinací

Letošnímu létu nejvíce vévodí kombinace oversize košile s proužky a širokých kalhot. Pokud z nějakého důvodu neholdujete volným střihům, doplňte široké kalhoty o horní díl zkráceného střihu. Ať už zvolíte crop košili s límečkem, jednoduchý upnutý top či halenku s prošíváním, neuděláte chybu.

Jelikož pyžamové sety nabízejí vskutku širokou škálu barev a vzorů, možností, jak je mezi sebou kombinovat, je opravdu spousta. Pokud toužíte po ležérním a především pohodlném looku, nakombinujte komplet s jednoduchými sandálky či pantoflemi a velkou prošívanou taškou, která je taktéž trendem letošního léta.

Pokud naopak preferujete elegantní styl, zkombinujte pyžamový set s elegantními podpatky, výraznými šperky a psaníčkem. Nebojte se poté experimentovat s vrstvením – trenčkot ve zkrácené verzi, klasický černý křivák či džínová bunda dodá celkovému outfitu na zajímavosti.

Inspirace u slavných osobností

O tom, že jsou pyžamové komplety opravdu trendy, svědčí fakt, že je pravidelně vynášejí světové celebrity. Proužkovaný komplet v modré barvě složený z volných kalhot a oversize košile s odhalenými zády, vynesla například modelka a herečka Heidi Klum. Set doplnila o modré semišové lodičky a kabelku značky Hermès ve stejné barvě a v celkovém outfitu byla za hvězdu.

V podobném kompletu vyrazila do ulic také modelka Emily Ratajkowski, která si v poslední době tento módní trend velmi oblíbila. Volnou bílou košili a kalhoty s proužky doplnila o ležérní bílé tenisky a černé sluneční brýle. Set připomínající pyžamo si oblíbily také české celebrity. V zcela stejném kompletu se na zlínském festivalu objevily Tereza Pergnerová a Dana Morávková. Dámy vsadily na saténový černo-zelený komplet s květinovým vzorem a obě v něm vypadaly opravdu skvěle.

Podívejte se na nejnovější kolekci návrhářky Zuzany Lešák Černé:

Sdílejte článek
Štítky léto oblečení móda styl košile outfit Dana Morávková materiál trend pohodlí pyžamo Tereza Pergnerová Heidi Klumová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.