Hledá se nová snacha. Dohazování pro Michala se ale nevyvede

Dobré zprávy (14) – Běžte do hospody

Ondřej Rychlý (30) jako Michal novou lásku nehledá. Jeho maminka se ale bojí, že si najde jen další vypočítavou potvoru. Proto se rozhodne mu dohodit kamarádčinu neteř. Jenže oba mladí tento záměr brzy prokouknou. Michal si možná díky tomu uvědomí, kdo se mu vlastně doopravdy líbí. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Novopečený tatínek Michal v podání Ondřeje Rychlého má zatím plnou hlavu jen malé dcerky Viktorky. Po zklamání s vychytralou Sabinou, která je oba opustila a ze dne na den jim zmizela ze života, nechce o žádné holce ani slyšet. Jenže jeho maminka v podání Lindy Rybové, kterou brzy uvidíte na prima+ v novém detektivním seriálu Zákony vlka, se obává, že by se na něj mohla přilepit další falešnice.

Společně s kamarádkou Jiřinou proto vymyslí, že by ho mohly seznámit s její neteří. V dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, ji tak angažují, aby jim pomohla s účetnictvím. Práci natáhnou do večera a okamžitě mají pro na oko nenadálou situaci řešení. „Radka tady přespí, tak byste si mohli zajít do hospody,“ navrhuje jim Jiřina a společně s Miluškou je téměř vystrkávají ze dveří.

Naneštěstí je jejich dohazování natolik strojené a okaté, že oba mladí brzy pochopí, oč tu běží. Přesto na pivo zajdou a plánují na kuplířky vymyslet nějakou pomstu. Když je spolu spatří Fany, která omámila známého televizního pekaře, Michal začne ihned vysvětlovat. „Představ si, že se nás máma s Jiřinou snaží dát dohromady. To je vtipné, ne?“ komentuje jejich snahu. Radka si však všimne něčeho jiného. Podle ní je jasné, že se Fany Michalovi líbí. Jak to celé dopadne, sledujte už v pondělí večer na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.