Celebrity

23. října 2024 14:35

Tomáš Durčák

Hloupé, omezené názory už mi lezou krkem. Dara Rolins musí opět bránit svůj vzhled

Dara Rolins promluvila o plastických operacích

Dara Rolins už zřejmě doufala a věřila, že lidé přestanou neustále dokola řešit její nový vzhled po faceliftu. Ani více než půl roku po zákroku však fanynky s poznámkami mířenými na její obličej zcela nepřestaly. Slovenská zpěvačka však jejich kritiku nenechává bez odezvy a opět se ostřeji ozvala – tentokrát, aby obhájila svou pleť.

Slovenská popová hvězda Dara Rolins si už letos od haterů vyslechla více než dost. Poté, co vyšlo bez vědomí zpěvačky najevo, že v Itálii podstoupila facelift obličeje, se na ni kvůli novému vzhledu fanynky slétly doslova jako supi. Postupem času však vlna kritiky opadla a některé ženy začaly chválit, jak si výsledky zákroku na jejím obličeji „sedly“. Dara nedávno dokonce našla odvahu vyrazit poprvé od plastického zákroku do společnosti.

„Komentáře žen mě uváděly do takových rozpaků, že jsem si říkala: Pane bože, to je jako kdybych podstoupila operaci proměny pohlaví nebo vyvraždila vesnici plnou malých dětí. Fakt jsem hodně kroutila hlavou a říkala si, jak umí být ženské nepřejícné, zlé a krátkozraké,“ kroutila hlavou Dara v rozhovoru pro pořad Showtime. Zároveň upozornila na to, že vlnu kritiky paradoxně schytala „za něco, co dneska podstupuje každá druhá, třetí žena nejenom v showbyznysu“.

Jenže nyní Dara očividně opět rýpla do vosího hnízda, když v rámci spolupráce na sociálních sítích propagovala doplněk stravy určený pro posílení přirozené krásy včetně vlasů, nehtů a pleti. Záplava komentářů upozorňujících na to, že Dara po svých zákrocích přirozenou krásu propagovat rozhodně nemůže, byla totiž rázem zpět.

„To ta pravá tu dělá reklamu. Plastiky po obličeji,“ vzkázala Daře jedna z komentujících. „Nezlobte se, ale není trapné, aby takovou reklamu dělal člověk, který je samá plastika?“ podivila se druhá. „A ty vitamíny je potřeba brát před, nebo až po liftingu?“ neodpustila si rýpnutí další žena. „Přirozená krása po 10 plastikách, já umřu. Mám taky udělané ledacos, ale abych dělala reklamu na přirozenou krásu po tom, co do mě napíchají kilo kyseliny a absolvuji lifting, na to fakt nemám,“ pobouřila reklama dokonce i fanynku Dary, která se sama kosmetickým zákrokům nebrání.

Dara Rolins si však ani tentokrát nenechala kritiku ze strany veřejnosti jen tak líbit. Rozhodla se poměrně obsáhle zareagovat, a přitom zveřejnit jeden konkrétní komentář, který ji lehce nadzvedl ze židle. „Jasný podvod, ještě že víme, že jste po plastice,“ vzkázala Daře k propagaci doplňku stravy pro přirozenou krásu uživatelka se jménem „Natty“.

„Ten nekonečný kolotoč hloupých, omezených názorů už myslím nejen mně leze krkem. A občas mám potřebu se ozvat a vnést mezi ty hloupé názory trochu osvěty,“ začala rázně své vyjádření Dara. „V případě slečny nebo paní Natty je pak potřeba zvolit způsob protiargumentace tzv. po lopatě. Moje milá, tvoje obavy vysvětlím na jednoduchém příkladu: To je jako myslet si, že se z manšestrových kalhot stanou po zúžení saténové. Materiál, s kterým se pracuje, zůstává neměnný,“ vzkázala rázně Dara kritické komentující.

„Takže ještě jednou. To, že mám zdravou pleť, má na svědomí strava, správné výživové doplňky, pohyb a moje konzistence a disciplína ve starosti o sebe samu. Takže žádné podvody, jak píšeš, ani facelift za to nemůžou. Ten je jen bonus, přidaná hodnota,“ dodala na vysvětlenou Dara, kterou očividně to, že musí opět online obhajovat svůj vlastní vzhled, příliš nenadchlo. Mezi svými fanoušky však našla rozporuplnou podporu.

„Daro, nejsi sama, kdo bojuje s ženskou závistí. Jen skutečná dáma dokáže ocenit jinou dámu. Těch ostatních si nevšímej, nezaslouží si tvou pozornost,“ vzkázala popové divě jedna z fanynek. „Ono je divné, když si padesátiletá žena hraje na mladou holku. Prostě to nejde, to je příroda,“ oponoval jí pro změnu jeden z komentujících mužů. „Vy se tak pořád obhajujete, že by jeden nabyl dojmu, že se ten nový obličej nelíbí ani vám. Ztratila jste jiskru a kouzlo, ani úsměv už vám nejde. Když jste v tomhle šťastná, tak vám to přeji,“ upozornila další komentující. A nebyla jediná, která se podivila nad tím, že Dara opět věnuje pozornost nějakému komentáři a zbytečně opět přilévá olej do ohně, i když by se nad vše jednoduše mohla povznést.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.