Celebrity

14. října 2024 16:35

Michaela Vlčková

Dara Rolins promluvila o svatbě s Pavlem Nedvědem. Chtěla by ji mít v zahraničí

Zpěvačka Dara Rolins (51) již několik let tvoří pár s fotbalovou hvězdou Pavlem Nedvědem (52). Nyní kráska poprvé promluvila na téma svatba. Prozradila, že kdyby se měli vzít, obřad by rozhodně udělali v zahraničí. Jestli se tak však stane, je ve hvězdách, protože zpěvačka upřesnila, že žádost o ruku dosud neproběhla.

Dara Rolins dosud vdaná nebyla, zatímco její partner Pavel Nedvěd již ženatý byl. Po tříletém vztahu muzikantka poprvé promluvila o svatbě, přičemž prozradila, jak by to mohlo probíhat.

„Kdyby svatba byla, tak v zahraničí, aby to nedopadlo podobně jako v Římě na klinice, kde mi dělali facelifting,“ svěřila se Dara deníku Blesk.

Dara Rolins se ale obává, že i kdyby byla svatba za hranicemi, pozornosti by zřejmě neunikli. „Na druhou stranu je to v případě Pavla jedno, protože není země, kde by ho někdo nepoznal nebo nerozklíčoval jeho totožnost,“ upozornila. „Tomu se nedá vyhnout ani na žádném ostrově, protože fotbal je mocný čaroděj,“ doplnila Rolins.

Čtěte také: Co dělají Gottovy dcery? Charlotte už překonala i Daru Rolins, Nelly chce prorazit tancem

Hudebnice se tedy myšlenkám na svatbu nebrání, avšak držitel Zlatého míče z roku 2003 se zatím nevyslovil. „Těžko říct, zda svatba bude. Nevím, co nám ten život ještě přinese a čím nás překvapí. My se nebráníme ničemu, ale nemáme to na seznamu věcí, které bychom si plnili a odškrtávali. Uvidíme, nechte se překvapit,“ uvedla krásná blondýnka.

Pavel Nedvěd byl v minulosti v manželství s Ivanou, se kterou má dvě děti - dceru Ivanu a syna Pavla. Dvojice se v roce 2021 rozvedla po 27 letech.

V současné době je prioritou Rolins a Nedvěda třípatrová vila s bazénem v Itálii. Zpěvačka a bývalý fotbalový záložník koupili pozemek před dvěma lety na kopci v obci Tronzano u jezera Maggiore za zhruba 25 milionů korun. „Dům je v rozkvětu a myslím, že za dva tři měsíce bude hotovo a začne příjemná fáze zařizování. Na to se oba moc těšíme,“ sdělila.

Společně si také pořídili pozemky v Šáreckém údolí v Praze. Stavba se však před rokem pozastavila. „Pražská stavba je ve fázi ujasňování, takže se pozastavila. S architektem pořád řešíme, jak docílit, abychom v domě všichni měli svůj svět,“ vysvětlila Rolins.

Dara Rolins poprvé po plastice ve společnosti. Z nenávistných reakcí je stále v šoku:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.