Celebrity

19. ledna 2024 06:00

Kisa Císařová

Honza Dědek a jeho balící metoda: Některé tvrdily, že je jim moje brnkání příjemné

30+ Otázek Honza Dědek

Už nějakou dobu je Honza Dědek (51) spokojeně zadaný s partnerkou Terezou. Byly ale doby, kdy se coby svobodný muž snažil zaujmout vybrané ženy a přesvědčit je, že právě on je ten, který za to stojí. Jistě by bylo legitimní očekávat, že jeden z nejoblíbenějších českých moderátorů současnosti by se při tomto úsilí mohl spoléhat na svou výřečnost, smysl pro humor a schopnost pohotově reagovat v každé situaci. Ale ono ne…

Balící taktika Honzy Dědka totiž úzce souvisela s jeho původní profesí, které se věnoval, když vstoupil do mediálního světa. Ne každý si to pamatuje, ale než se stal moderátorem s vlastní úspěšnou talk show, byl hudebním publicistou. A k hudbě Honza neměl blízko jen teoreticky. „Slovo hrát je podle mě poněkud nadnesené, ale umím několik akordů na kytaru,“ odpověděl Honza Dědek v pořadu 30+ Otázek na dotaz, zda umí hrát na nějaký hudební nástroj.

Přečtěte si také: Honza Dědek vzpomíná na největší výzvu. V roli hosta ho Jan Kraus pořádně vyškolil

Vcelku logicky pak následovala otázka, zda někdy sbalil holku na to, že jí právě na kytaru zahrál. „Ty pokusy tam byly a některé v počáteční zamilovanosti tvrdily, že je jim to brnkání příjemné. Myslím ale, že to nebylo dané tou hudbou,“ prozradil lehce sebekriticky, ale zároveň se šibalským úsměvem moderátor pořadu 7 pádů Honzy Dědka.

A že je hudba pro Honzu stále velkou vášní, dokládá i jeho nadšení, s jakým o ní dokáže i dnes povídat. Lásku k hudbě v sobě moderátor podle vlastních slov objevil už v útlém dětství, není se tedy čemu divit, že první desku si koupil už jako malý chlapec. „To bylo někdy, odhaduji, když mi bylo devět nebo deset let. A v té době to musel být nějaký šlágr z hitparád československé pop music. Tipuji, že to byly Holky z naší školky. To byl tak rok 1982, tak něco takového,“ usmál se při vzpomínce na dětství dnes téměř dvoumetrový moderátor.

Z pořadu vysílaného nejprve jen na internetu pro pár odběratelů dokázal Honza Dědek se svým týmem postupem času vytvořit show, kterou v hojném počtu a rádi sledují diváci televize Prima, a především do které slavné osobnosti rády přicházejí vyprávět své zážitky a dělit se o nejen vtipné historky. Je nějaký host, který svým vystoupením v 7 pádech Honzu zklamal?

„Vyložené zklamání asi nebylo žádné. Jenom občas zamrzí, když někdo nemluví. To se pak talk show dělá špatně,“ povzdechnul si Honza Dědek a taktně se vyhnul prozrazení konkrétních jmen. S kým bylo enormně příjemné popovídání? „S každým, kdo naopak mluví. Kdo mluví příjemně a hodně, respektive tak akorát,“ svěřil se moderátor.

Kdo v Honzu Dědka nejvíc věřil, když se svou show v roce 2011 začínal? A jakou radu by Honza dal začínajícím moderátorům? To se dozvíte v pořadu 30+ Otázek. A jelikož hudba je Honzovou vášní dodnes, nemálo dotazů padlo i na tuto oblast. Třeba: Jaká písnička se Honzovi Dědkovi vybaví jako první? Ve videu na začátku článku pak zjistíte i to, jestli z ní kousek zanotoval, jak ho moderátorka pořadu Kisa Císařová vyzvala.

Podívejte se také na Vyložené karty Helen Stanku. Honzovi Dědkovi usilují o kariéru! Runy radí ostré lokty:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.