Hvězda filmů pro dospělé a influencer, který trumfl Mareše, uvaří v Prostřeno!

Ze sítí - Prostřeno! S28 (56)

V Prostřeno! se tento týden utkají o výhru tváře sociálních sítí. Návrhářka, zpěvák nebo hvězda filmu pro dospělé změří síly u plotny i mimo ni. Jak se podaří vaření příležitostným kuchařům, kteří mají v repertoáru hlavně jednoduché rychlovky?

Tento týden své kuchařské umění představí ti, co na sítích letí nebo letěli. Influencer a zpěvák Dominik Grey, módní návrhářka Dominika Sedláčková, bývalá hvězda filmů pro dospělé Hana Džurbanová alias Rika Fane, crossfiťák a influencer Tomáš Chlup a fotograf, podnikatel a hvězda reality show Petr Gebaur. Prostřeno! bude i v tomto týdnu stát za to. Jak to bude soutěžícím tohoto týdne u plotny fungovat?

Uvidíte průlet světovými kuchyněmi a jak si poradí soutěžící s úkolem týdne, kterým je příprava populární pochoutky, která letí na sítích. Každý daný úkol uchopí jinak. Zakomponují ho do menu nenápadně, nebo bude do očí bijící hned na první pohled? Soutěžící budou i v tomto týdnu bojovat o hlavní výhru 60 tisíc korun a také o diváckou přízeň, která jim může přinést 10 tisíc. Ze stejné částky se pak bude moct těšit i jeden z diváků, pokud bude štěstěna na jeho straně. Sledujte Prostřeno! od pondělí do pátku a hlasujte!

Pondělí: Student Dominik Grey (22) bere účast v pořadu jako výzvu

Rád by ukázal lidem, že je normální člověk, interpret, který umí něco dobrého uvařit a pobavit se u toho. Účinkoval v pořadech o technologiích a pěvecké soutěži. Pokud by vyhrál, tak by natočil nový videoklip a část peněz by dal asi na charitu. Jako zábavu složí píseň Prostřeno a všichni ji budou zpívat. Dominik žije daleko od Prahy a rozhodl se hosty pozvat ke kamarádovi do nádherného bytu, ve kterém ale kromě kamaráda bydlí také několik fretek. A ty se postarají o rozruch. Lítají po bytě a koušou hosty do nohou. Pro Dominika je těžké soustředit se na vaření v cizí kuchyni, ale snaží se, aby připravil menu, na které sázel, a sice marinované krevetky s bagetkou a dipem, hráškový krém, gnocchi s kuřecím masem a špenátem a domácí dortíček. Sledujte už v pondělí, jak se mu bude dařit!

Úterý: Módní návrhářka Dominika Sedláčková (38) zatím neví, jak by s případnou výhrou naložila

Je vdaná a má dvě děti, které jsou školou povinné. Nabídku přijala, protože jí to přišlo zajímavé. Nepřemýšlela, jak by s výhrou naložila. Soutěžní jídla si vybrala proto, že má ráda Itálii. Jako zábava pak bude následovat mini módní přehlídka. Ve volném čase se věnuje šití, navrhování a focení. Ráda cvičí jógu a chodí na procházky se psem. Sama o sobě tvrdí, že je váhavá, učenlivá a někdy je netrpělivá. Své menu se ale snaží chystat trpělivě s důrazem na detail a sází na italskou kuchyni. Opět budou krevety, které těhotnou Riku nepotěší. Kromě nich bude Dominika podávat italskou polévku minestrone, risotto à la Milanese a mascarpone s jahodami. Večeřet se bude za pěkného počasí venku na zahradě. Jak nakonec její hosté ocení veskrze italské menu? Sledujte už v úterý, jak tohle dopadne!

Středa: Influencerka Rika Fane (19) je nyní těhotná, přesto do soutěže jde s plnou vervou

Nabídku přijala, protože jí to přišlo jako dobrý nápad a je za to ráda. Hana Džurbanová alias Rika Fane toho už má docela dost za sebou. Poprvé se proslavila v pěvecké soutěži, aby se následně vrhla do natáčení filmů pro dospělé. A teď už je z ní influencerka a hlavně se těší na příchod potomka.  Hosty nepozve k sobě domů, protože tam už má všechno připravené na miminko, a večeři chystá v půjčeném bytě. I ona se rozhodne pro italskou kuchyni: tartare di avocado, zuppa di pomodoro, salmone al forno con purè a dolce passione. Někteří mají co dělat, aby menu vůbec rozluštili. Stejně tak se zapotí u zábavy, kterou přijde udělat Hančina kamarádka – tanečnice, jež hosty naučí sexy tanec. Hostitelka bude muset podávat kupované pečivo, protože to domácí se jí nepovede – koupí totiž jinou mouku, než je zvyklá. Jak se jí v kuchyni povede, zjistíte už ve středu.

Čtvrtek: Ředitel Tomáš Chlup (29) miluje rodinný život

Před půl rokem přijal první zápas MMA do Clash of the Stars, poté první boxerské – kromě crossfitu, trénuje i bojové umění. Dřívě běhal půlmaratony a maratony. S rodinou rád cestuje, chodí do společnosti a tvoří obsah na sociální sítě, kde má víc sledujících než Leoš Mareš. Rád poznává nové lidi, kultury a objevuje sebe i svět. Nabídku přijal, protože má rád vaření a show. Pokud by vyhrál, tak by 10000 věnoval na jídlo pro opuštěné pejsky a zbytek by přidal do úspor. Jako zábavu si připraví lehké cvičení – workout, aby spálili kalorie předtím, než půjdou jíst. Ani on nebude vařit doma, ale u kamarádky, která mu pomůže i se zábavou. Tomáš sází na asijský „fresh“ salátek, polévku Tom Yum s krevetami, chicken kormu jako hlavní chod a japonský matcha dort z rýžovaru. Jenomže ten nakonec podávat nebude, protože ho spálí a bude rád, že nevyhoří celý byt. O náhradní dezert se tak bude muset postarat kamarádka, u které Tomáš vaří. A nakonec se Tomáš se všemi nečekaně rozloučí.

Pátek: Fotograf Petr Gebauer (32) rád zkouší něco nového. Tento týden si ale chce užít

Prostřeno! je pro něj výlet mimo komfortní zónu, zvlášť když moc nevaří. Na svůj večer se ale Petr pořádně připraví a pro své hosty přichystá bruschettu jak fík, hráškový krém s krutonky a slaninou, louisianskou vepřovou panenku se šťouchanými bramborami a čokoládové brownies se zmrzkou. Vzhledem k tomu, že Tomáš Chlup musel odjet na důležité závody, poslal místo sebe náhradníka – známého truhláře a účastníka reality show Adama Reitera. Hostitel Petr je trochu zklamaný, že ke stolu Tomáš nedorazí, ale Adamovi se rychle podaří zapadnout do party. A jako zábava bude pochopitelně focení. Pokud by vyhrál, tak by peníze věnoval těm, co je potřebují. Mnoho let mu máma umírala na rakovinu, tak asi tímto směrem, případně by dal peníze do útulků, protože miluje zvířata. Jak se mu podaří v pátek se svým menu zabodovat?

Těšte se na páteční pokličky, nad kterými bude vše odhaleno. O soutěžících tohoto týdne se totiž hodně dozvíte!

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Prostřeno! speciál pornoherečka Influencer Rika Fane prima+ Tomáš Chlup Dominik Grey Petr Gebauer Dominika Sedláčková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.