Celebrity

11. listopadu 2023 09:30

David Laštovka

Hvězdný pár Marek a Eva Adamczykovi se miminku nebrání. Na mateřskou by šel herec

Samková jako herečka, Adamczyk jako lyžař

V září roku 2022 se Marek Adamczyk oženil s o šest let mladší snowboardistkou, zlatou olympioničkou Evou Samkovou, která po svatbě přijala jeho příjmení. Jak se herec a sportovkyně dali dohromady a přijde na řadu založení rodiny?

Herec Marek Adamczyk, který v prosinci oslaví 36. narozeniny, na pravou lásku čekal dlouho. Nakonec si ho našla sama – na místě, kde by to čekal ze všeho nejméně. Když před pěti lety moderoval koncert Světlo pro Světlušku, podle scénáře měl udělat rozhovor s úspěšnou snowboardistkou, držitelkou zlata z olympiády v Soči Evou Samkovou.

Právě tam mezi nimi přeskočila pomyslná jiskra a od té doby tvoří pár. O šest let mladší sportovkyni zaujal především tím, že se ji v začátcích jejich vztahu nesnažil oslňovat svou profesí. Loni v září se po čtyřleté známosti vzali a svatbu měli romantickou. Brali se na malebném místě, na hřebenech hor uprostřed Krkonoš. Obřad se konal pod širým nebem za účasti zhruba padesáti hostů z řad příbuzných a nejbližších přátel.

Ve vztahu museli překonat bolestné události

Ve vztahu prožili chvíle radostné, ale také velmi bolestné, když Eva kvůli zákeřné nemoci po tatínkovi přišla i o maminku. V nejtěžších chvílích jí byl Marek obrovskou oporou. Všechny překážky, které jim osud do cesty připravil, zatím dokázali překonat. Nastal ten správný čas na založení rodiny?

Jak Marek v rozhovoru pro web iGlanc.cz přiznal, miminku by se nebránili. Netlačí ovšem na pilu a vše nechávají na přírodě. Pokud by Eva otěhotněla, vzdal by se prý dobrovolně práce a šel by na otcovskou dovolenou místo manželky. Důvod je prostý, u sportovců je aktivní kariéra výrazně kratší než u herců. A Eva je v nejlepších letech, letos v dubnu jí bylo třicet.

Čtěte také: Eva Adamczyková o svých zraněních. Přetrhané vazy mě dostaly do formy, tvrdí

„Neměl bych problém jít na mateřskou. Přemýšlel jsem o tom a trend v dnešní době je takový, že otcové tráví více času s dětmi. Myslím, že je to tak správné. Jsou některé věci, které otec dítěti poskytnout nemůže, ale emocionální pouto, které na sebe vezme, starosti kolem dítěte, jsou dobré jak pro otce, tak pro to dítě,“ uvedl Adamczyk, kterého můžete vidět v seriálu Pod hladinou online na prima+.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.