Celebrity

4. listopadu 2022 07:43

Zuzana Schneidewind

Hvězdy české hudební scény vystoupí na vánočním koncertě s Wine for Help

Support Lesbiens, Pavel Callta, charismatický brit žijící v Praze James Harries, Mikael, Elis Mraz a české hudební naděje Jakub Moulis nebo Tereza. Během vánočního koncertu Nadačního fondu Wine for Help zahrají hvězdy české hudební scény své největší hity, ale i vánoční písně. Akce se koná měsíc před Štědrým dnem v Tresor Clubu na pražské Vinohradské 25 od 19:00 hodin. Těšit se můžete také na talkshow s pohádkovými herci, soutěž o hodnotné ceny a jedno velké hudební překvapení navrch!

Vánoce s Wine for Help letos budou mít hned několik patronů, a to z řad známých herců z českých pohádek nebo vánočních filmů. Ty budou v rámci večera zpovídat moderátoři Jaroslav Brousil a Barnabáš Jurič. Vstupenky jsou předprodeji na GoOut.cz za 150 korun a bude možné si je zakoupit i přímo v Tresor Clubu.

Výtěžek koncertu bude sloužit ke splnění tajných vánočních přání sourozenců dětí se smrtelnou mukopolysacharidosou, za kterými osobně vyjedeme před začátkem vánočních svátků. Rodiny do poslední chvíle nic netuší, přání zjišťujeme přes naše tajné spojence. Zazvoníme u dveří, popřejeme krásné Vánoce, dětem splníme jejich přání a my sami zažijeme jeden z nejhezčích a nejupřímnějších okamžiků roku. Bez toho už si Vánoce nedovedu představit, reakce dětí a rodičů vždy zahřejí u srdce, dodává Jaroslav Brousil, předseda správní rady Wine for Help.

My ve Wine for Help jsme první, kdo se v rodinách s takto těžkým osudem zaměřuje na zdánlivě zdravé děti, ale vede nás k tomu osobní zkušenost a vidíme v tom velký smysl. Stále častěji se u těchto dětí setkáváme se schizofrenií.

Pravidelně pomáháme ve více než třiceti rodinách. Jsme malý tým, složený z lidí, kteří se této činnosti věnují ve volném čase a bez nároku na honorář, přesto si troufáme říct, že dokážeme docela velké věci a to už jen velmi blízkým vztahem k rodinám, které se nám často daří držet nad vodou.

Přijďte se s námi naladit na vánoční notu a ukázat, že tyto svátky jsou především o vlídnosti.

Více o Nadačním fondu Wine for Help na www.wineforhelp.cz.

Sdílejte článek
Štítky rodina Vánoce nadační fond Praha Jaroslav Brousil Štědrý den Pavel Callta Support Lesbiens Elis Mraz Wine for Help Vánoce 2022 James Harries

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.