Celebrity

6. května 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Igor Orozovič má doma netradiční sbírku náušnic a lebek. Jeho partnerka to útrpně snáší

Igor Orozovič (39) se momentálně více než herectví věnuje hudební dráze. Inspiraci hledá všude po světě, ať už v lidech, přírodě či předmětech. Právě sbírku netradičních předmětů, jenž mu připomínají příběhy z cest, má doma už poměrně rozsáhlou. V talkshow u Honzy Dědka nyní prozradil, proč sbírá zrovna dívčí náušnice a promluvil i o trablech, které mu nese podoba s hercem Vladimírem Polívkou.

Zpěvák, herec a textař Igor Orozovič si na nedostatek práce stěžovat nemůže. Když zrovna netráví čas na natáčení, věnuje se hudbě. Zpívá autorské písničky, má kapelu a aktuálně se raduje z nového alba s názvem Když chlap svléká tmu.

Čtěte také: Orozovič: Veřejnost tabuizuje nahotu a nemá ráda holuby. Prozradil také, jak to má se svatbou

Sbírka dívčích náušnic

Inspiraci mnohdy hledá v poněkud netradičních předmětech, které i sbírá. „Začalo to už v Ostravě, kde jsem půjčoval kamarádovi byt. A když jsem se vrátil, našel jsem v něm náušnici. Od té doby je sbírám. Většinou je najdu na ulici,“ prozradil v talkshow s tím, že už jich má doma plnou krabičku.

„Sbírám i lebky. Mám rád přírodu živou i neživou. Jednu dobu jsem sbíral i dýmky. Také šelakové desky, protože mám gramofon na kliku, teda mám tři gramofony na kliku. Už jsem ale taky přestal, protože je to těžký. Partnerka to útrpně snáší, proto se snažím ty věci už tolik nezachraňovat,“ dodal zpěvák v pořadu 7 pádů Honzy Dědka, které můžete sledovat každé úterý ve 21:35 na Primě.

Pletou si ho s Polívkou

Igora Orozoviče mohou diváci televize Prima znát z oblíbeného seriálu Polda, ve kterém ztvárnil postavu poručíka Andreje Křížka. V pokračování seriálu Igora nahradil herec Vladimír Polívka, k němuž má kolegiálně ale velmi blízko.

Přečtěte si: Igor Orozovič o Vladimírovi Polívkovi: Prima obsadila moje dvojče

„Vtipné je na tom to, že mě strašili, že až nepřijdu na natáčení, vystřídá mě Vladimír Polívka. Jsme si podobní, lidé i média si nás pletou. Dokonce i v Brně na zájezdě si mě spletli příbuzní Chantal Poullain a ptali se mě: Vladimírku, jak se máš? Takže když jsem z Poldy odešel, nahradili mě Vladimírem, tak jsem se tomu zasmál. Ale jsme spolu v pohodě, pak jsme se v tom seriálu i potkali,“ vysvětlil oblíbený herec.

Podívejte se na 30+ otázek s Vladimírem Polívkou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.