Premiérová 6. řada krimiseriálu Polda míří na Primu. David Matásek prozradil detaily

Premiérové díly seriálu Polda již od 21. února na Primě

Další pokračování oblíbeného krimiseriálu Polda je tady. V hlavní roli Michala Břízy se opět objeví David Matásek, po boku mu bude stát Vladimír Polívka a cestu zpět k policii najde i Igor Orozovič. Uvidíte od středy 21. února ve 20:15 na Primě.

Osm dílů, osm vražd a samozřejmě život hlavních hrdinů představí nová série oblíbeného krimiseriálu Polda.

Děj 6. série krimiseriálu Polda

Po odchodu šéfa Martina Fišera (Ondřej Pavelka) do důchodu bude Michal řešit, jestli taky nepatří do starého železa. Po rozchodu s Táňou (Jana Kolesárová), která se stala jeho nadřízenou, se upnul k roli dědečka a po svém se pokoušel slepit rozpadlé manželství dcery Míši (Elizaveta Maximová).

David Matásek, Vladimír Polívka a Igor Orozovič

„Přišlo mi, že pátá sezona není ukončená, že je tam příslib pokračování. Michal se asi trochu změnil, protože já jsem se změnil, to je jasné. Už není tak akční. Myslím, že už spíš zapojuje fištrón než finesy. Na druhou stranu jsme to nechtěli dělat jinak, abychom někoho nezklamali. Doufám, že si tam lidi najdou to své, to, co na seriálu měli rádi. To by nás těšilo,“ popisuje David Matásek, který má radost, že se do seriálu vrátil Igor Orozovič.

Čtěte také: David Matásek o své slavné roli Kendyho v Básnících. Kolik si vydělal a proč došlo k bitce?

„Igor je ten úřad, který po nás chce včas vyplněná hlášení, zatímco s Vládíkem na to moc nejsme. Jsme takoví bordeláři,“ usmívá se Matásek a prozrazuje, že do seriálu vstoupí nová postava.

Barbora Bezáková jako nová postava

V laboratoři se usadí mladá docentka Tereza Slámová (Barbora Bezáková). Tereza je velmi chytrá a vtipná, což se zvláštním způsobem doplňuje s Michalovou jednoduchou a nekompromisní upřímností. Do toho Táňa nepřestává všechny své poldy hlídat, a tak se v její ordinaci bude střídat jeden klient za druhým. „Víte, i Polda se dočká lásky a štěstí. Byl jsem docela překvapený z toho, jakým způsobem je to napsané. Je to vlastně hrozně dobře uděláno,“ říká Matásek.

Vyšetřování přivede tým kriminalistů do zákulisí natáčení televizního seriálu, kde došlo k vraždě scenáristky, na golfové hřiště, do světa realitních makléřů, k rockové kapele, na lov i do barbershopu.

Série se uzavře ve Španělsku

Poslední natáčení této série Poldy nebylo zase až tak smutné. Štáb se vypravil na čtyři natáčecí dny do Španělska, kde se série uzavírá. „Poslední natáčení proběhlo v Barceloně, před odletem jsem ještě nevěděl, co mě čeká. Musím ale říct, že konec je dobře napsaný,“ prozrazuje hlavní hrdina David Matásek.

V epizodních rolích se v seriálu objeví Martin Preiss, Jana Stryková, Kateřina Brožová, Jan Čenský, Petr Čtvrtníček, Tomáš Matonoha a spousta dalších. Nasazení krimiseriálu Polda televize Prima plánuje na středu 21. února.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.