Celebrity

22. prosince 2022 14:02

redakce Prima Ženy

Ivan Trojan plný bolesti pohřbil otce. Na poslední rozloučení dorazili Strach i Hřebejk

Veřejnost a rodina se rozloučili s Ladislavem Trojanem

V pražském kostele sv. Ignáce proběhlo poslední rozloučení s hercem Ladislavem Trojanem, který odešel do hereckého nebe ve věku 90 let. S otcem se rozloučili také synové Ondřej a Ivan. Poslední sbohem přišla dát celá řada umělců a hereckých kolegů.

Ladislav Trojan s manželkou Olgou vychovali syny Ondřeje a Ivana. První jmenovaný je producentem, druhý uznávaným hercem. Právě Ivan a Ondřej na svých bedrech nesli největší břímě a poslední rozloučení organizovali.

Na poslední rozloučení dorazila řada kolegů oblíbeného herce, který se mimo jiné proslavil v populárním seriálu Jaroslava Dietla a Jiřího Hubače Tři chlapi v chalupě.

Mezi smutečními hosty fotografové zaznamenali Jaroslava Satoranského, Jiřího Macháčka, Otakara Brouska, Jana Hřebejka, Jiřího Stracha, Simonu Postlerovou či Elišku Balzerovou. Rozloučení v kostele sv. Ignáce proběhlo bez účasti veřejnosti.

Smutečního aktu se zúčastnila také Klára Trojanová, která je manželkou Ivana Trojana. Bulvární média nedávno uvedla, že manželství Ivana a Kláry Trojanových prochází vleklou krizí.

Ladislava Trojana proslavil seriál Tři chlapi v chalupě

Profesionální kariéru Trojan začínal v pražském Realistickém divadle, dnes známém jako Švandovo divadlo na Smíchově. Následně přešel do Městských divadel pražských.

Největší oblibu si u diváků získal díky televizním seriálu Tři chlapi v chalupě, v němž si zahrál nejmladšího člena rodiny Potůčkových. V humorném seriálu zářil společně s Lubomírem Lipským a Janem Skopečkem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.